Lányok. Ezen a hason van még mit alakítani, vagy nektek már megfelelne? Kéne még rá izom, vagy zsírt kellene még pucolni?
2015. ápr. 7. 22:13
11/20 anonim 

válasza:

Hát kérdező, önbizalom az van. Azért ez nagyon magas ingerküszöbnél is igen sok zsírnak számít.
12/20 anonim 

válasza:

Az utolsó hozzászólásod után nem pátyolgatlak tovább, ez egy kibszott nagy nulla haver. Azok jobban néznek ki akik nem edzenek, nemhogy naturál testépítők.
13/20 A kérdező kommentje:
Menj nyalni kathi béla meg a tobbi idiota kokszmajom hulye fejét akkor. Örülök hogy az én ismerettségi körömet még nem érte el a cucc, de nyugtat hogy az ilyenek mint te ki fognak pusztulni 40 eves koruk elott. De remelem van az 30 is. Nyomjad csak magadba a sok szart, es majd szolj ha az agyad helyére is nott valami tőle.
2015. ápr. 8. 14:22
14/20 anonim 

válasza:

Legalább kiderült, hogy buta vagy összehozni egy akármilyen formát(nem hogy jót), pedig nem kell dopping ahhoz hogy jól nézz ki.
Még csak a kezemben sem volt doppingszer, ennek ellenére elolvastam pár könyvet róla.
15/20 anonim 

válasza:

Én lemaradtam ott, hogy miért kell dopping egy egészséges testzsírszázalêk eléréséhez?! Szerinted az aki nem kövér az mind cuccol?
16/20 anonim 

válasza:

A gyerek nem kövér, csak szimplán kevés az izom még. Ja és türelmetlen is. Ennyi.
19/20 anonim 

válasza:

Nem, mert eleve több izom van rajta és szálkásításkor még fogysz izomból is valamennyit. És mások az arányai, izomtapadása. A nyári forma pedig télen készül.:) Illetve akkor alapozod meg.
20/20 anonim 

válasza:

Persze kisgyerek 4 hét alatt leszálkásítasz és felugrik rád 20 kiló izom, tök hülye vagy hozzá de itt osztod az észt. Neves sportolókat a szádra veszel, irigy kis fosdarab. "az ilyenek mint te ki fognak pusztulni 40 eves koruk elott" - Remélem te pusztulsz ki még most mielőtt még nagyobb féreg válik belőled. Apád verjen agyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!