Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem rég kezdtem edzeni, ez...

Nem rég kezdtem edzeni, ez így megfelelne?

Figyelt kérdés

18 éves 180cm magas 65kg-os fiú vagyok. Durván 2 hónapja edzek. Szeretnék hamarabb látványos eredményt elérni, ezért az étrend mellett szednék táplálék kiegészítőket. Egyenlőre ezeket néztem ki jobban mondva egy kedves ismerős ajánlotta:

100% Whey Protein Professional 2,35 kg

Szőlőcukor (dextróz) Duo-Pack

Kettő együtt 15.000ft. (ez is kicsit húzós nekem de még belefér)

Edzés napokon keverném a kettőt, pihenő napokon csak proteint szednék. Mondjuk reggel 30g edzés után 45g. A dextróz-ból meg 50g-ot de csak edzés napokon.

Szerintetek ez így jó lenne? A cél az izom építés de gondolom sejtitek hogy 65kg-al nem akarok szálkásodni. :)

2015. máj. 8. 22:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Abból a 15 rugóból ki lehet hozni egy rendes étrendet és ha még ezenfelül van pénzed akkor vegyél proteinport meg szőlőcukrot.
2015. máj. 9. 11:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Az nem gond, ha egy-két kajálást proteinnel és zabbal old meg. Nem kell ezen annyira kiakadni.
2015. máj. 9. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!