Az iso whey zero megfelelne?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és 2 hónapja végzem súlyós és saját testsúlyos edzést. Eddig táplálék kiegészítő nélkül edzettem és van is eredménye. De már érzem, hogy szükségem van a fehérjére. (Amint csak tudom mindig étel formájában viszem be pl csirke, hal. De erre nem minden edzés után van lehetőség.) És ilyenkorra dobnék be egy adat iso whey zero-t. (Jelenleg tömegelem) És azért gondoltam erre a fehérjére, mert én könnyebben zsírosodó fajta vagyok és nem igazán bírja a gyomrom a tejcukrot, és plusszba ha jól tudom ebben a készítményben nincs kalcium se ami nekem megint plussz. És azért gondoltam erre a fehérjére. Max ha ez nem megfelelő tömegeléshez akkor gondoltam rá, hogy bedobok mellé 1-2 dextróz-t (szőlőcukrot). Megfelelne?2015. júl. 21. 15:46
1/2 anonim válasza:
Igen megfelel! 10-20 gramm szőlőcukrot azért rakj mellé edzéstől függően, annyitól nem kell félni.
2/2 A kérdező kommentje:
Egyébként, lenne még egy kérdésem.
Azt már tudom, hogy az Iso Whey Zero-nak magas a fehérje, aminosav tartalma. És ahogy megnéztem az összetevőit nem találtam, hogy lenne benne kaclium. Ez nekem nagyon fontos most hogy ne legyen benne kaclium. (Le kellett állnom a sok tejtermékkel, sajtokkal) Tehát valaki még tudja bizonyítani, hogy nincs benne kalcium?
2015. júl. 21. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!