Jó hozzáteszem szar a kajám tehát nem a rizs-hús kombó játszik mindig. De azt olvastam azért az elején jöhet látványos változás. És előtte semmit sem sportoltam. Ehez képest semmi változás nincs rajtam.
Szar az ètrended és az edzésben is lehet hiba. + nem jó genetika.
2016. jan. 18. 14:10
2/19 anonim válasza:
Ha kevés tápanyagot viszel b, nm fejlődsz kezdőként sem. Példa: ha a házat kezded építeni, tégla nélkül menni fog?
2016. jan. 18. 14:37
3/19 anonim válasza:
Annyit vettél ki belőle, amennyit beleraktál, szóval kb. semmit.
2016. jan. 18. 15:53
4/19 *Glissade* válasza:
Én kiskorom óta edzek, mégsincs "változás"... :D
2016. jan. 18. 16:17
5/19 *Glissade* válasza:
Az edzés öröméért csináld, ne a változásért. :)
2016. jan. 18. 16:19
6/19 - palilaci - válasza:
Szerintem Gliss a legtobb ember nem azert testepit mert hu de jo gyurni, hanem szeretne izmosabb is lenni.
Kerdezo. Szerintem benne van a kerdesedben a valasz. Parizeres zsomlebol nincs izom, akkor mit varsz? Ha fos a genetika meg nem vagy Pista, aki csak nezelodik a teremben es fejlodik akkor cseszheted. Szar kaja vagy szar edzes esetleg mindketto.
2016. jan. 18. 16:55
7/19 anonim válasza:
Én rizset egyáltalán nem eszek, másból viszem be a ch-t, és a fehérje sem nonstop csirkemellből jön. Bár nálam más a cél, de én már három hét után érzem a változást. Természetesen még nem látszik, de javult az állóképességem, érzem, hogy erősödtem picit.
4 hónap után még csodát nem szabad várni, de valami változást látni kellene.
A kaja ha szar, az már lehet egy ok. De ha nem csirkemell-rizs kombó, de másból beviszed a szükséges tápanyagokat, akkor az úgy jó. De ha nem viszed be, akkor ahogy előttem megírták, ne várj változást. :/
2016. jan. 18. 17:08
8/19 Cortez70 válasza:
Nem kell csirke-rizsen élni, de a makrotápanyagok arányai, mennyisége legyen meg.
2016. jan. 18. 18:07
9/19 anonim válasza:
A csirke-rizs csak egy megnevezés. Én is eszem csirkét, lovat, pulykát, tojásfehérje levet, fehérjeport, túrót, chnak is rizs, zab, köles, tk cuccok, sorolhatnám, de a makro megvan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!