Nyári diétám után ügyeltem a testúlyomra, de még is kezd eltorzülni a testem. Miért?
Lepucoltam a zsirt magamról.Csináltam elfogadható kocka hatas magamnak.A kajálásban picit engedtem magamnak,de csak annyira hogy a fehérjemennyiség az megvan,telitetlen zsirsavak is.A testsúlyom nemváltozott.De még is kezd elmenni a kocka has.Miért?
Ez valami téli zsirraktározása a testemnek? Vagy mi lehet a baj?
régen edzettél hasra? mert ha igen,és most meg nem akkor lehet az az oka h nem tartod karban
nyár meg az már fél éve volt
A kajálásban picit engedtem magamnak,de csak annyira hogy a fehérjemennyiség az megvan,telitetlen zsirsavak is.
én ezt a mondatot nem tudom értelmezni...
ez most azt jelenti, hogy többet eszel, azt, hogy kevesebbet, vagy, hogy nem is figyelsz rá?
Azt jelenti ,hogy neha megengedek magamnak egy hamburgert,gyrost vagy jégkrémet.A testömegemhez szukséges fehérmennyiség megvan és igyekszem komplex ch-val bevinni az elegendő mennyiségű kcal-t..
Igazáboĺ ha eszek rossz minősegu kaját akkor igyekszem azokat lenolajal enni.A Gi index miatt csinálok igy.
Nem,súlyom nemváltozott! de a kockák mint ha szépen lassan eltünnének.
Ennek lehet valami köze a télhez? anyagcserém lelassul és elkezdem raktározni a zsirt vagy ilyesmi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!