Tömegnövelés miért nem megy?
Figyelt kérdés
Súly az jön bőven, eléggé hízékony vagyok, de mell/kar mértek semmit nem változik kb. Nem is zsírosodik,nem is izmosodik. Eddig +9kg, 1-el nagyobb méretű nadrág kell, de felsőtestre semmi változás. Erőben sem igazán fejlődök pedig minden edzést megnyomok, néha már a sima rudat sem bírom megmozdítani annyira kimerült az izmom. Valami ötlet mi lehet a baj?2016. jan. 15. 19:32
1/8 Cortez70 válasza:
Az fura, ha kilóban gyarapodsz, de nem megy rád zsír és izom sem. Ilyen nem nagyon van. ;)
Az étrendet vizsgáld felül, a makrok arányait, mennyiségeit. Edzésben is lehet hiba, nem tuti hogy hagysz időt regenerálódni.
3/8 anonim válasza:
Súlyod nő, de se zsír, sem izom? Itt valami hiba van.
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat picit félreérthetően írtam, szóval a lábamra jön izom meg zsír is, és ezért kellett új nadrágméret. Csak felsőtest nem reagál semmire. Étrend: naponta 180g fehérje és 350g szénhidrát röviden, zabpehely,rizs,csirkemell ilyenekből + zöldség is megy
2016. jan. 15. 19:42
5/8 A kérdező kommentje:
4hónapja tömegelek, előtte diétáztam 5 hónapot szóval elég sokat szálkásodtam
2016. jan. 15. 19:43
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy még kezdő, és amit zsírban lead, annyit felszed izomban. Izmosabb, de kevésbé zsíros, így térfogatra ugyanannyi, de tömegre nőtt. Plusz még csalódott és emiatt eltúlozva írja le.
A tükröt nézd, ne a mérőszalagot.
7/8 Cortez70 válasza:
Én megnézném azt az edzést is. Abban is lehet hiba.
8/8 Jaki002 válasza:
Szerintem az edzéstechnikában és az edzés mennyiségben lehet a hiba. Ha meg napi 10 órát melózik akkor 350 gramm ch nem olyan sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!