Jaxafo kérdése:
Ha hízni szeretnék 58 kilóról, de étellel már nem megy milyen tömegnövelőt ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
Most 172cm vagyok és el szeretnék érni egy ehez a magassághoz tartozó jó sújt
Gyorsan szeretnek nagy változásokat! 3 hónapom van versenyig!
2015. dec. 26. 11:21
1/16 anonim válasza:
Majd 3 év múlva gondolkodj inkább a versenyen
Mit akarsz te ott 172 magasan meg 58 kilósan, nádszálvékony vagy még fitness kategóriába is
Eddz rendesen egy két évet és majd ha 75-80 kiló leszel akkor mehetsz versenyre
2/16 Cortez70 válasza:
Milyen versenyre mész 58 kilósan. Bikini fitnesz? Aki versenyző akar lenni, az értsen már ahhoz, hogy mikor mit ehet és milyen tápkieget használ. A súlyt meg így kell írni. És ehhez, nem ehez. Bakker tanulj már meg magyarul, mert nem az a gáz, ha nem vagy izmos, hanem az ha buta vagy.
3/16 anonim válasza:
Milyen versenyre mesz?
Hany eves vagy?
4/16 kovpet válasza:
Neked tényleg a testeddel kellene pénzt keresned, mert az eszeddel nem fog menni.
5/16 Glacierous válasza:
Mióta edzel?Milyen versenyre mész?Legyen meg a napi 2g fehérje/ttkg,emelj a szénhidrátbevitelen és hízni fogsz.
7/16 anonim válasza:
Én őszintén remélem, hogy csak felcserélte a két számjegyet, mert ennyire hülye senki nem lehet, hogy 58 kilósan versenyezni indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!