Tömeget növelnék, de nem megy, mit csináljak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 180cm magas és 71,4kg. már régóta szeretnek pár kilót felszedni, de nem igazán megy, már tömegnövelővel is próbálkoztam, tudom hogy ahoz étrend/rendszeres étkezés szükséges próbálok is rendszeresen sokat enni (amennyire kivitelezhető ez kollégiumban),de hiába, heti 3 szor járok konditerembe edzések után iszok a tömegnövelőt, erőben megdobott kicsit de testsúlyban keveset fejlődtem tőle, hogyan lassitsam le az anyagcserémet? vagy mit tegyek hogy eredményesebben feljöjjön pár kiló?2014. okt. 24. 21:23
1/8 anonim válasza:
Próbálj többet enni, és ha eddig sok aerob edzést csináltál akkor abból kevesebbet csinálj.
2/8 anonim válasza:
Tömegnövelő étrend kell. Töltsd le a sárga kapszulát és olvasd el.
Tehát googleba- sárga kapszula pdf.
3/8 A kérdező kommentje:
aerob edzést nem szoktam, tömegnövelő edzést csinálok mindig, egy nagyon minimálisat szoktam hasazni edzések után és kész
2014. okt. 24. 21:30
4/8 anonim válasza:
Tömegnövelő edzés nincs. Tömeget meg kajával lehet növelni és kész. Ha nehezen hízó vagy, akkor mehetnek a zsírosabb ételek. Kolbász, szalámi, sok tojás stb.
5/8 A kérdező kommentje:
úgy értettem a tömegnövelőt hogy 6-8 erőteljes ismétléseket csinálok mindenből, ami inkább erőt növel mint szálkásit.
2014. okt. 24. 22:03
6/8 anonim válasza:
Jájj nagy a képzavar kérdező, olvasd el a már előttem is említett Sárga kapszulát és meg fogsz világosodni.
7/8 A kérdező kommentje:
már elkezdtem olvasni
2014. okt. 24. 23:28
8/8 anonim válasza:
Olyan sincs kérdező, hogy nagyobb ismétlésszammal meg szalkasit!!!
Nagyon nem vagy képben. Googleba- szálkásítás tévhitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!