Tömegnövelés alatt menyire esztek tisztán?
Én még nem tömegelek, de életmódot váltottam, elég alaposan, elég kicsi esélye van a kilengésnek... De nem is vonz, sokkal jobb nekem a saját jó kis étrendemen :)
Az ember ízlése is tud változni, a kreativitás is segít, akár egy-egy fűszer is... Nem érzem beszorítva magam, az a helyzet, mivel az étrendem tükrözi a testem igényeit és az ízlésemmel is elég jóban van.
Hogy mi fér bele, az emberfüggő, tapasztald ki, illetve az se mindegy, hogy beleőrülsz a tiszta étkezésbe vagy meg tudod állni, ha kell. S ugye egy csaló étkezés mit jelent? Lehet icipici kilengés és bitang nagy is, nem ugyanaz.
Édességet könnyű diétába passzolóan készíteni, szinte bármilyen diétáról is legyen szó. A legkönnyebb dolguk azoknak van, akiknek nem kell nagyon vigyázniuk a zsírra (vagy pici édességgel is elvannak).
Legalábbis tömegeléskor. Én szálkásítani szeretnék, s most önuralmat gyakorlok a konyhában tegnap óta megtalálható nem nagy darab, de 1000 kcal energiatartalmú brownie-val kapcsolatban (cukor nincs benne). Pedig annyira nem is zsíros, mint lehetne...
A palacsinta sem szolid, márpedig azt szerintem minimum hatosával kell enni. A palacsintáim jobbára tojásból állnak, ami azért jó pont.
Eléggé mivel szerencsére a kedvenc kajáim diétába is bele férnek: gyros/döner tál köret nélkül, rakott sajtos csirkemell, cézár saláta.
Édességet nem nagyon szeretem évi kétszer lecsúszik 1-1 marlenka vagy túrórudi és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!