Tömegnövelő étrendemet mi alapján állítsam össze?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 70 kg, 185 cm, mezomorf testalkat. Hosszútávú cél 85-90 kg között lenni természetesen száraz izomban. Ez mennyi ideig tart elérni heti 4-5 edzéssel illetve normalis kajával? Hányszor illetve mit kajáljak napközben, illetve szükség van e tömegnövelőre vagy elég fehérjét használni?2016. jan. 15. 11:18
1/8 Cortez70 válasza:
Èvekig tart, hogy naturálon te szàrazon legyél 90 kg. Tömegnövelő étrend kell, de tömegnövelő tápkieg nem kell. Cukros szar mind. Proteint vegyél és amellé kell minőségi összetett ch.
2/8 A kérdező kommentje:
Napi hány gramm fehérje és ch kell kb a 70 kilómhoz?
2016. jan. 15. 11:45
3/8 anonim válasza:
Fehérje: testsúly*2gramm tehát neked 140g
Szénhidrát: ezt nehéz megmondani mert van aki 3g-mal már tömegel más meg 5-tel sem. Kezdetnek lőjj be valamennyit és ha nem jön a havi 1kg akkor emelj rajta. De kell zsír is, abból neked 70g.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Tehát akkor a ch-t is testsúly * x grammal számoljam a napi adagot?
2016. jan. 15. 11:56
5/8 anonim válasza:
Igen, úgy, de azt nehéz belőne, én 3,5 g/ttkgról kezdeném, é emelném ahogy alakul a forma.
6/8 anonim válasza:
A fehérje és a zsír mehet amennyit írtam, de a CH-t ki kell tapasztalni. Jó a 3.5x amit írnak. Ez összejöhet rizsből, zabpehelyből, teljes kiőrlésű dolgokból például.
7/8 A kérdező kommentje:
A zsír lehet olivaolaj pl? És azt apránként megiszom a nap folyamán?
2016. jan. 15. 12:48
8/8 Cortez70 válasza:
Lenmagolaj, magvak, oliva. Jobb ha többféle forrás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!