Napi egy, reggeli feles pálinka nem ér bele tömegnövelő edzés mellett?
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 15:18
1/8 anonim válasza:
Mé ne férne? Ha a sok koksz belefér.
2/8 A kérdező kommentje:
koksz az nincs tesó
2016. jan. 12. 15:31
3/8 anonim válasza:
Ha alkesz akarsz lenni belefér, én így vagyok vele, nekem nem fér bele, de a főnököm is hamar kivágna, ha beleférne.
4/8 anonim válasza:
Naponta azért sokallom a dolgot... Még ha heti egyszer lenne. Akkor sem jó, de nagyon azért nem kavar be és kinek mi a prioritása s a céljai.
Nyilván aki mondjuk versenyez vagy csak simán az a dolgokat komolyan vevő fajta, abban fel se merül, sokkal szigorúbban él.
De nyilván még napi egy feles sem teszi semmissé az edzést, csak hát mégis, jobb nélküle, több szempontból is.
5/8 Cortez70 válasza:
Nem lesz gond ennyivel, csak minek függőnek lenni.
6/8 A kérdező kommentje:
valahogy el kell viselni a számomra nagyon nehéz reggeleket
2016. jan. 12. 17:22
7/8 Cortez70 válasza:
Miért nehéz a reggeled? Kávé nem segít? :)
8/8 anonim válasza:
Nem tudom miért van mindenki megijedve a jó házi pálinkától. Bezzeg a régi időben.. kint a réten, kasza a készben ,a poharam tele. Hidd el nekem, régen napi kettő még kevés is átlagnak, nem voltak részegek, mert az izéért itták, ittuk. Mégis megélték, megélem a 78 évemet, és alkoholista se lettem.Mai gyengemájú fiatalok igyátok nyugodtan a kevert, szinezett vodka alapú szeszes talokat. Régi magyarok azt nevezték pálinkának ami fán termett,fáról jött. Szép testet akarsz, akkor ne a pálinkát vond meg magadtól, sok látszat italt és étel helyet egyél normális kaját, mozogj sokat régi fizikai kemény munkát meg pótold vason csüngő tányérok emelgetésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!