Biohazardxxx kérdése:
Mennyire nagy baj a napi 4 étkezés tömegelésnél?
Figyelt kérdés
Éppen tömegelek de a munkám miatt csak napi 4 étkezést tudok biztosítani magamnak plusz az edzésutáni turmixom.
Lehet ebből gondom?
2016. jan. 13. 23:51
1/15 anonim válasza:
Semennyire, még jobb is ha egybe meg tudod enni.
2/15 Cortez70 válasza:
Tökmindegy, hogy 4 vagy 6 kajálásra osztod el a napi mennyiséget. Ahogy neked jobb.
3/15 anonim válasza:
Ha a mennyiség megvan, nem lesz gond, nyugi.
4/15 anonim válasza:
Nekem pl. csak 3 nagy étkezésem van, mert le kell lassítanom az anyagcserém.
5/15 anonim válasza:
A napi bevitel számít, az hogy azt hány részre osztod, csak másodlagos. Nyilván ne 1 vagy 2 étkezés legyen, de 4-6 már csak amolyan "finomhangolás".
6/15 anonim válasza:
Két étkezéssel sincs gond, csak ezt szénhidrátokkal nehéz kivitelezni. Leszámítva az ilyen YouTube majmokat meg a 15000 kalóra kihívásaikat.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. pluszok mennek.
2016. jan. 14. 12:56
9/15 anonim válasza:
Nem gond, van, akinek 1-2 étkezése van. Nem lassul tőle az anyagcsere, legjobb tudomásom szerint (cikkek, mások tapasztalata, saját tapasztalat).
Én tömegeléskor sem fogok elkezdeni 3-szor enni, az biztos, mert nekem az nem jó. Bár én zsírra alapozva eszem, de több szénhidráttal is természetes időszakos böjtölő voltam.
Sokat számítanak az egyéni jellegzetességek, nem vagyok híve az erőszaknak, rákényszeríteni a testet arra, amit hangsúlyozottan nem akar... Nem hangzik jól.
4 étkezés+turmix pedig hol lenne kevés? Amennyiben beviszed, amit kell.
10/15 anonim válasza:
Hát nekem lelassult. Előtte miden kilóért meg kellett küzdenem. De amióta átálltam a háromszori étkezésre azóta csak úgy jön rám a tömeg. Igaz, az elején nehéz volt annyi kaját megenni egyszerre, de most már hozzászokott a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!