Ha egy héten egy napon csak reggelizek, mekkora izomtömeget vesztek?
A reggelim olyankor lasan felszívódó fehérjéből áll.
Ha megmozgatok aznap minden izomcsoportot az tudna segíteni hogy a szervezetem inkább a zsírhoz nyúljon?
Ha ezt rendszeresen így csinálom tudok fejlődni vagy csak standálni fogok?
Csak reggeli (hiába lassan felszívódó fehérje) nem elég a teljes napi szükségleteidre, akkor sem, ha edzel.
Ezzel nem kezd el zsírt bontani a szervezeted, akkor sem, ha x hétig csinálod ezt az edzés mellett.
Az jó, ha edzel. A zsírt akkor kezded el bontani, ha a napi bevitt kalóriamennyiség kevesebb, mint amennyit felhasználsz.
És igen, ez egy hosszabb folyamat, szóval türelem, és lesz eredménye az edzésnek! :)
köszönöm az eddigi válaszokat :D
bár ezekkel tisztában vagyok....nem a fogyás a célom, a túlsúllyal nincsen semmi problémám
a célom elsősorban az hogy az izomtöveg növekedését lassitsam.....nagyon szeretek edzeni odavagyok a nagy súlyokért és szépen gyarapodnak az izmaim (ez az egyik oka amiért ezt csinálom, nem akarok nagyon nagy izmokat....és a célul kitűzött testalkatot lassan kezdem elérni)
a másik oka a méregtelenités....a víz kimossa a szervezetemből a méreganyagokat "böjt" közben
a kérdés igazából az hogy menyi izmot veszitek egy ilyen alkalommal
ha sokat akkor az edzéssel tudom e ezt kompenzálni "böjt" közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!