Miért nem bírta?
Figyelt kérdés
Egy barátommal szekrényt vittünk. Elég nehéz volt. Testépítéssel foglalkozik, rendesen ki van edzve, definiált, szálkás, nagy izmokkal. Lábra is edz. Én is edzek néha, mondjuk nem olyan intenzíven, csak amikor kedvem van. Kajára se figyelek, kiegészítőként csak vitamin szokott menni. Na szóval ott volt ez a rohadt nagy szekrény, felemeltük, léptünk kettőt és szólt, hogy álljunk meg, le kellett tennie. Nem bírta. Szóltam a másik haveromnak, hogy jöjjön segíteni, mert Olivér nem bírja. Nekünk sikerült kivinni. Másik haverom, Viktor semmit nem csinál, csak focizik. Ő mégis kibírta vinni velem, pedig nem izmosabb, nem erősebb Olivértől. Mitől lehetett ez?2016. jan. 13. 14:57
41/48 anonim válasza:
10 kilóval bicepszezik, és 100-al nyom fekve?
42/48 anonim válasza:
¯\_(ツ)_/¯ Csak én nem látom jónak a 100kg fekvenyomást és a 10-12kilós bicepszezést?
43/48 anonim válasza:
Hát elég érdekes, hogy 100-al szériázik, bicepszezni meg nekiáll 10 kilóval. Megnézném én azt a fekvenyomást
44/48 anonim válasza:
Sok rosszindulatú, biztos 20-20 másodperces pozitív és negatív szakasszal végzi a bicepszet, fekve meg dinamikusan nyom :D
45/48 A kérdező kommentje:
Aha 10 kilóval csinálja. Azt mondja inkább ezzel nyomja, minthogy 20 kilót lóbáljon. Otthon is van neki két 10 kilós súlyzója.
2016. jan. 14. 16:13
46/48 anonim válasza:
Azt kérdezd meg tőle, hogy mennyivel szokott felhúzni. Abból majd kiderül, hogy miért nem bírta a cipekedést.
47/48 Cortez70 válasza:
Akkor gyenge. Én a 20 kilóst sem lóbálom, mert az nem súly.:)
48/48 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon húz fel. Guggolni szokott viszont azt hiszem.
2016. jan. 14. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!