Ketté szakadt a szombaton elhozott extra erősnek feltüntetett gumikötél! Nem a fogantyú ment tönkre, hanem a gumi nem bírta. Talán félre értettem a vele való edzést?
Szombaton szereztem ezt a szupi kis ezközt, ajtórögzitős, fogantyús extra erős gumi kötél.
Annyira tetszett, hogy kb. minden másnap berögzítettem az ajtóra és vele edzettem. :D
Ma sajnos el is szakadt. :(
Nem is értem pedig a boritóján egy izmos férfi van.
Most komolyan 2 edzésig szolgált ez a sz@.r? ;)
Nem tudom, hogy sirjak-e vagy nevessek.:D
Szétszedtem, legalább maradt két fogantyúm és egy ajtórögzitőm másik szalaghoz.
Egyszer akarok otthon edzeni és még, akkor sem sikerül...
Ja és Lonsdale márka volt!
Bezzeg van egy Kínai szalagom is, ami meg olyan kemény, hogy megmozdítani nem lehet, nem hogy szétszakítani.
Ki érti ezt!;)
Az erős az az ellenállásra vonatkozik.
Sztem gumiszalagot vegyél inkább. Az ilyen fogantyús akármicsodák rosszabb minőségűek csak hogy kényelmes legyen.
Én fél éve vettem szalagot, ~2-3 ezerért, igaz nem gyakran van nyüstölve, inkább csak kiegészítésnek van, de teljesen meg vagyok vele elégedve.
egyedül a hideg árt neki.
de ha szabad levegőn edzel,vagy hidegben tárolod,akkor célszerű a radiátorra tenni edzés előtt hogy kicsit megpuhuljon.
legközelebb olyat vegyél amin van védőborítás és akkor nem kopik annyira a súrlódási ponton sem.
jobb felső-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!