Miért nem bírta?
Figyelt kérdés
Egy barátommal szekrényt vittünk. Elég nehéz volt. Testépítéssel foglalkozik, rendesen ki van edzve, definiált, szálkás, nagy izmokkal. Lábra is edz. Én is edzek néha, mondjuk nem olyan intenzíven, csak amikor kedvem van. Kajára se figyelek, kiegészítőként csak vitamin szokott menni. Na szóval ott volt ez a rohadt nagy szekrény, felemeltük, léptünk kettőt és szólt, hogy álljunk meg, le kellett tennie. Nem bírta. Szóltam a másik haveromnak, hogy jöjjön segíteni, mert Olivér nem bírja. Nekünk sikerült kivinni. Másik haverom, Viktor semmit nem csinál, csak focizik. Ő mégis kibírta vinni velem, pedig nem izmosabb, nem erősebb Olivértől. Mitől lehetett ez?2016. jan. 13. 14:57
11/48 anonim válasza:
Én nekem is van ilyen tapasztalatom. Haverom edz, és elég komoly fizikuma van, issza ő is állandóan a porokat. A kukoricával teletöltött zsákot nem bírta megemelni se. Ott röhögött rajta mindenki. Ő neki az volt a kifogása, hogy nincs fogás a zsákon.
12/48 anonim válasza:
Ok, én meg ismerek olyan kondist aki felkapja a hátára a mosógépet és felfut vele a nyolcadikra vagy odaver téged meg a haverjaidat a kukorica zsákokkal és akkor mivan? Értelmetlen ezen vitázni
13/48 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell ennyire ódzkodni, hogy "por", az is csak kaja. Nem, nem várom, hogy beírják "felfújt izom meg nulla erő". Felhúzni meg amúgy nem nagyon szokott.
Én már arra is gondoltam, hogy csak megjátszotta, nehogy elcsessze a regenerációt. Elég rögeszmésen veszi ezt az edzés dolgot.
2016. jan. 13. 16:05
14/48 anonim válasza:
Egyik haverom egyszer lejött velem az edzőterembe, fizikia munkás, szenet lapátol, mondtam neki, hogy nyomjon bele a 120-ba, de nem bírta, pedig többen a teremben bírták, akik lejárnak edzeni de amúgy irodai dolgozók. Mitől lehetett ez? na kb ennyi értelme van ennek a kérdésnek is.
15/48 anonim válasza:
Jó ez meg a tipikus buta proli szint, "issza a porokat", azt hiszik ez valami szer. Érdekes a fehér liszt meg a porcukor is por attól nem félnek pedig az ami igazán hazavágja az egészségüket.
16/48 A kérdező kommentje:
Nem az kérdeztem, hogy mennyi értelme van. De tulajdonképpen már meg lett válaszolva korábban, tehát felesleges itt akadékoskodni.
2016. jan. 13. 16:15
17/48 anonim válasza:
Lehet, hogy nem azt kérdezted. De magának a kérdésnek nincs értelme.
18/48 anonim válasza:
Az emelgetést, pakolászást is meg lehet tanulni. Simán lehet, hogy egy kisebb tömegű ember gond nélkül elbírja, amit egy úgymond testépítő nem. De ez nem azért van, mert erősebb, hanem, mert hozzászokott, megtanulta. Ha ugyanez az ember befeküdne az alá a súly alá, amivel az "úgymond testépítő " edzeni szokott, akkor meg ő maradna alul. Tök felesleges ezen rugózni.
19/48 Kenzo Tenma válasza:
Genetika. Engem nyomott már le olyan haverom szkanderban, aki évek óta nem edzett felsőtestre. És könnyebb tőlem 10 kilóval, mégis lenyomott. Mindezt azért, mert én alapból sokkal gyengébb vagyok.
20/48 A kérdező kommentje:
A szkander a technikán múlik. A cipekedésnek is van technikája, de nem bonyolult. Az viszont igaz, hogy hozzá lehet szokni. Mondjuk a focis haverom se cipekedik hetente szerintem. A cipekedésben a nehéz része amikor megemeled. Vinni nem nehéz, inkább fogni rossz. Édesapám súlyemeléssel foglalkozott, csinált rendszeresen felhúzásokat is. Aztán mindegy volt, hogy mit kell cipelni, mert mindent megtudott emelni, elvinni meg eltudta utána. Szerintem ha valaki nagy súllyal húz fel, akkor bírnia kell. Valószínű, hogy az, hogy nem csinál felhúzást kihatott erre rendesen.
2016. jan. 13. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!