Az aki gyúr bírná a bállapakolást? Múltkor egy nem bírta
Figyelt kérdés
Szóval szombaton odavoltunk bállát pakolni, és volt egy gyerek is akinek volt vagy 45-ös karja 20 bála után hazament és kifogásokat talált hogy most nincs kedve meg ilyenek, az izom gondolom nem egyenlő munkaerővel....
Ha valaki gyúr az nem jó fizikai munkára?
2014. márc. 17. 11:09
1/12 anonim válasza:
egy szó a válasz: homeosztázis
2/12 A kérdező kommentje:
Szóval ha valaki nem dolgozott még a teste nem alkalmazkodott a munkához?
2014. márc. 17. 11:24
3/12 anonim válasza:
így van. öcsém kõmûves, 4 cementeszsákkal elbír egyszerre de multkor majd bef"sott 70kg alatt fekvepadon. nincs hozzászokva ahhoz a terheléshez abból az irányból.
4/12 A kérdező kommentje:
2 éve énis gyúrtam! :) a munkát és a gyurást ha kombinálom akkor eszméletlen erős lehetek ?
2014. márc. 17. 11:50
5/12 anonim válasza:
Ha valaki nem gyúr és hasba szúrják késsel el bír menni olyan sebészhez aki összevarrja?
Próbáltam a tiednél még kevésbé értelmes kérdést feltenni.
6/12 A kérdező kommentje:
Erő jennő :D LOL Most honnan tudjam :D Én csak feltettem egy kérdést! :)
2014. márc. 17. 12:28
7/12 anonim válasza:
És honnan tudjuk rá a választ? Nem is pontosítottad kire vonatkozik a kérdés, annyi kitételt tettél, hogy valaki aki gyúr.
Kérlek szépen, ez akkora embercsoport hogy nyilván lesz benne olyan aki bírja s olyan is aki nem.
8/12 anonim válasza:
Ez egy idióta kérdés.Az edző emberek még így is sokkal strapabíróbbak a péksütiken és kakaón élő löttyedt testű átlagembertől.
9/12 anonim válasza:
Igen, szerintem eszméletlen erős lehetsz.
10/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a pozitiv! :) Igen tuti hogy erősebbek ! :) Nem is vittát akkartam kirobantani! :)
2014. márc. 17. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!