Miért nem bírta?
Figyelt kérdés
Egy barátommal szekrényt vittünk. Elég nehéz volt. Testépítéssel foglalkozik, rendesen ki van edzve, definiált, szálkás, nagy izmokkal. Lábra is edz. Én is edzek néha, mondjuk nem olyan intenzíven, csak amikor kedvem van. Kajára se figyelek, kiegészítőként csak vitamin szokott menni. Na szóval ott volt ez a rohadt nagy szekrény, felemeltük, léptünk kettőt és szólt, hogy álljunk meg, le kellett tennie. Nem bírta. Szóltam a másik haveromnak, hogy jöjjön segíteni, mert Olivér nem bírja. Nekünk sikerült kivinni. Másik haverom, Viktor semmit nem csinál, csak focizik. Ő mégis kibírta vinni velem, pedig nem izmosabb, nem erősebb Olivértől. Mitől lehetett ez?2016. jan. 13. 14:57
31/48 anonim válasza:
Szerintem a "rendesen ki van edzve" jelen esetben olyan tag lehet mint a tegnap esti kérdésben az instagramos gyerek akinek van szálkásan egy jó 33-as karja a tini lányok meg térdelnek előtte, hogy mennyire "kivan gyúrva". Mi meg tudjuk, hogy semmivel nem erősebb mint bármelyik kortársa.
32/48 anonim válasza:
Én mielőtt edzeni kezdtem gyenge voltam, nulla állóképességgel, most bírom egész nap is a fizikai munkát, igaz sok kardió is megy, az a hiba sokaknál, súlyzós edzés megy, nulla kardió, van egy tömeg, és az állóképesség csak romlik.
33/48 anonim válasza:
35/48 anonim válasza:
De hiába nyomja a terembe, a 100-150kg-t. Ha egyszer másabb a fogása. Emelj fel 100kg papírt menni fog, de emelj meg ugyanígy 100kg vasat nem nagyon fog menni. Másabb a fogása. Vagy gondolj bele, meg fogsz egy szekrényt, aminek 2cm az a része ahol fogod. Szét szedi a kezedet. Meg az sem mind1 milyen szögben tartod. Az is lehet, hogy neki nagyobb volt, a terhelés. Lehet hogy magasabb a másik haverod azért, bírta jobban.
36/48 anonim válasza:
Nekem volt kettő rakodó ismerősöm.
Mindkettő gyúrt, de barátom, olyan erő volt bennük, hogy volt mikor a kisszekrénnyel felfutott a 10.re, és utána normál pulzussal jött vissza a többi cuccért.
Szóval ne fikázd a kamu kérdéseddel a gyúrósokat, azok kemények, már alapból, najó, nem a 60 kgos csoportra gondoltam, de mindkét ismerősöm volt mázsa fölött, azok szerintem egyedül felvitték volna a szekrényedet.
37/48 anonim válasza:
Lelki szemeim előtt látom, ahogy most az összes aszfaltozó 60kg-os cigány nyomkodja mindenkire a piros kezet, mert márpedig a "gyúrósok" nem olyan erősek mint én hinnyjee :D
38/48 Cortez70 válasza:
Szerencsére ők ritkán neteznek.:)
39/48 A kérdező kommentje:
Nem syntholos. Nekem van 41-es karom, az övé 45-ös. Nem ilyen kis sovány gyerek. Annyira egyébként nem edz hatalmas súlyokkal. Bicepszre például 10-12 kilós egykezes. Fekve 100kg megy neki szériákban. Lehet ő ilyen kivétel, vagy csak szar napja volt.
2016. jan. 13. 21:52
40/48 anonim válasza:
mondtam hogy 100 zal nyom fekve és egy 30 kilós szekrényt nem bír el vicc a csávó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!