Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem bírta?

Miért nem bírta?

Figyelt kérdés
Egy barátommal szekrényt vittünk. Elég nehéz volt. Testépítéssel foglalkozik, rendesen ki van edzve, definiált, szálkás, nagy izmokkal. Lábra is edz. Én is edzek néha, mondjuk nem olyan intenzíven, csak amikor kedvem van. Kajára se figyelek, kiegészítőként csak vitamin szokott menni. Na szóval ott volt ez a rohadt nagy szekrény, felemeltük, léptünk kettőt és szólt, hogy álljunk meg, le kellett tennie. Nem bírta. Szóltam a másik haveromnak, hogy jöjjön segíteni, mert Olivér nem bírja. Nekünk sikerült kivinni. Másik haverom, Viktor semmit nem csinál, csak focizik. Ő mégis kibírta vinni velem, pedig nem izmosabb, nem erősebb Olivértől. Mitől lehetett ez?

2016. jan. 13. 14:57
1 2 3 4 5
 21/48 Cabelas_xD ***** válasza:
0%
Köszönöm! Mától egy új edzéstervem lesz, 6 héten keresztül cipelem a műhelyben a szekrényt. Kreatin kúra is lesz, hátha jön rám "erő és izom" de tejet azért nem iszom :)))
2016. jan. 13. 16:49
 22/48 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy vicces, de aki nehéz dolgokat emel fel és cipel heti 5x, nem hinném, hogy lebecsülendő. Izom biztos menne rád, ha mindig nehezebb tárgyat emelnél fel és vinnél. Van is ilyen gyakorlat, azt hiszem farmerjárás a neve. Elég vicces, biztos azért csinálják, mert nem leszel tőle erősebb. Tudod, sok idejük van, ráérnek ilyen hülyeségekre, hogy 100 kilós koffercipelés meg ilyenek. Az erősemberek is csak unalomból csinálják.
2016. jan. 13. 16:55
 23/48 anonim ***** válasza:

"Testépítéssel foglalkozik, rendesen ki van edzve, definiált, szálkás, nagy izmokkal. Lábra is edz."

Itt lesz a baj. Én is egyre gyengébb vagyok, amióta kigyúrtam magam, még egy széket se bírok felemelni. Ez a hátránya, annak ha valaki "rendesen ki van edzve".

2016. jan. 13. 17:00
 24/48 A kérdező kommentje:
Aha, valószínűleg. Gratulálok a következtetéshez, szerintem hamarosan hozza a posta Nobel-díjat.
2016. jan. 13. 17:02
 25/48 Cabelas_xD ***** válasza:
Tévedsz. Izom az összehúzódás és ernyedés során képes nőni, nem pedig attól hogy felveszel egy sínvasat és cipeled 100-100 méteren keresztül. Attól az állóképességed növekszik.
2016. jan. 13. 17:04
 26/48 A kérdező kommentje:
De attól nő, hogy felveszel 100 kilót és viszed. Hidd el, hogy a vádli meg a comb izmosodik tőle. A felvételnél meg az egész hátsó mozgáslánc dolgozik. Cipelésnél meg megfeszül az egész test, főként a gerinckörnyéki izmok. Nem csak attól leszel erősebb vagy izmosabb, hogy egy adott nyomsz ki egy kötött mozgástartományban. De gondolkozz már egy kicsit. Szerinted aki száz kilót cipel a hátán az nádszál gyerek? Kétlem. Lehet, hogy vékony, mert nem növel tömeget, de az ereje megvan hozzá. És ez számít. Az adott feladatban jó. Fekvenyomni persze nem tud úgy, mint Te. De te se cipelsz 500 méteren át egy száz kilós zsákot a válladon. Hidd el, hogy ha van kaja, akkor meg még meg is lehet izmosodni a nehéz cuccok felemelésétől, cipeléstől, fej felé emeléstől.
2016. jan. 13. 17:10
 27/48 anonim ***** válasza:
mert kamu izmai vannak ne mondja már valaki hogy 100 kilóval szériázik és nem bír el egy max 50 kilós szekrényt vicc......
2016. jan. 13. 17:14
 28/48 anonim ***** válasza:
Még a végén kiderül, hogy egy syntholossal van dolgunk
2016. jan. 13. 17:18
 29/48 anonim ***** válasza:

"mert kamu izmai vannak ne mondja már valaki hogy 100 kilóval szériázik és nem bír el egy max 50 kilós szekrényt"

Hogy lennének kamu izmai, ha közben 100 kilóval szériázik? Kissé ellentmondásos. Ha nagy izmai lennének, de a teremben se bírná a 20 kilót se, esetleg mondhatnád, hogy kamu...

2016. jan. 13. 17:30
 30/48 Cortez70 ***** válasza:
100%
Gyenge a haverod, ennyi. Én eddig mindenhol bírtam a cipelést, pedig súlyzós edzést végzek.
2016. jan. 13. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!