Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem bírta?

Miért nem bírta?

Figyelt kérdés
Egy barátommal szekrényt vittünk. Elég nehéz volt. Testépítéssel foglalkozik, rendesen ki van edzve, definiált, szálkás, nagy izmokkal. Lábra is edz. Én is edzek néha, mondjuk nem olyan intenzíven, csak amikor kedvem van. Kajára se figyelek, kiegészítőként csak vitamin szokott menni. Na szóval ott volt ez a rohadt nagy szekrény, felemeltük, léptünk kettőt és szólt, hogy álljunk meg, le kellett tennie. Nem bírta. Szóltam a másik haveromnak, hogy jöjjön segíteni, mert Olivér nem bírja. Nekünk sikerült kivinni. Másik haverom, Viktor semmit nem csinál, csak focizik. Ő mégis kibírta vinni velem, pedig nem izmosabb, nem erősebb Olivértől. Mitől lehetett ez?

2016. jan. 13. 14:57
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
95%
Rosszul fogta, béna, vagy nulla az állóképessége, ki tudja látatlanba?
2016. jan. 13. 14:58
 2/48 A kérdező kommentje:
Kérdeztem utána tőle, azt mondja nem érti mi van. Nem mondta, hogy rosszul fogta volna meg.
2016. jan. 13. 15:01
 3/48 anonim ***** válasza:
89%
Az amit az első ír. Meg pl. ha előző nap felhúzott nem csoda ha nem bír szekrényt cipelni másnap. Csak könyörgöm ne vonjuk már le megint a szokásos hülye következtetést, hogy aki súlyokkal edz az valójában gyenge és még pakolni se tud.
2016. jan. 13. 15:01
 4/48 anonim ***** válasza:
És most erre mit mondjunk?
2016. jan. 13. 15:02
 5/48 A kérdező kommentje:
Nem akartam ilyet kitalálni, én is szoktam edzeni. Hétvégén volt amúgy, vasárnap, nagyanyáméktól hoztunk el pár cuccot. Előtte szombat volt, akkor nem szokott edzeni. Szoktam vele járni, minden nap más izmot edz meg.
2016. jan. 13. 15:04
 6/48 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az egyik haverod 60kg a masik meg 90?
2016. jan. 13. 15:10
 7/48 A kérdező kommentje:

"Nem lehet, hogy az egyik haverod 60kg a masik meg 90?"

Ez nem értem, hogy mi is akar lenni, nyilván aki edz az nem 60 kiló, a másik haverom meg szintén nem ennyi, mivel felnőtt emberekről beszélünk, nem hatodikosokról. Ha arra akarsz kilyukadni, hogy egy nehezebb ember erősebb, akkor annak lehetne realitása, de azért ekkora különbség nincs köztük. Ha valaki nehezebb, akkor inkább a gyúrós haverom lehet az, bár nem kérdezgetem tőlük, hogy "figyu már tesó, hány kiló vagy?".

2016. jan. 13. 15:14
 8/48 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul fogta meg. Tudod van olyan, becsípi a kezedet. Az sem mind1 melyik oldalát fogod meg. Lehet az egyik felén másabb a fogás, súly stb...
2016. jan. 13. 15:39
 9/48 A kérdező kommentje:
Ez igaz lehet. Ha valaki ért a fizikához, akkor biztosan megtudná mondani.
2016. jan. 13. 15:47
 10/48 anonim ***** válasza:

Ezeregy oka lehet.

De milyen válaszra számítottál?

"testépítő=felfújt izmok, 0 erő" válaszok?

Ha ti ketten nem tudjátok az okát, akkor mi biztos.

2016. jan. 13. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!