Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra többet mutatott a mérleg 1 kilóval.Ez érthetetlen számomra,mivel tervezett étrendem van,és a folyadékbevitelem is ugyanaz,meg úgy minden.Ez 1 hete volt,azóta is 1 kilóval több vagyok.2016. jan. 8. 20:07
11/14 A kérdező kommentje:
Érzem,hogy több a zsír rajtam.
2016. jan. 8. 20:44
12/14 Cortez70 válasza:
Akkor vedd vissza a ch-t. Ennyire egyszerű.
13/14 anonim válasza:
Ha nemrég kezdted a tömegelést, akkor ch miatti víz lehet.
De hogy érzi az ember, hogy zsír van rajta, főleg egy kilónál? Bár ha az mind hasra megy, azt lehet, hogy lehet, nem tudom. Persze az sem egyik napról a másikra megy ám fel, de sok nap alatt már képes lehet. De ha érzed, hogy zsírosodsz, akkor miért nem csökkented a kalóriát?
14/14 anonim válasza:
Bemagyarázod, egy éjszaka alatt akkor sem lenne rajtad érezhetően több zsír, ha sütit eszel előtte egész nap, víz lehetne több, de zsíros nem egy nap alatt leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!