Mennyi idő alatt lehetséges?
lány vagyok 19 éves és kocka hasat szeretnék,persze túlzásba nem akarom vinni
étrendem az rendben lenne
edzés is rendben lenne
55 kg vagyok és 162 cm
tudom h kép alapján könnyebb meg mondani de csak emailban küldök
Nekem kockahasam van, szólj és a tiéd lehet, amikor csak akarod, hehehe... nem volt vicces, tudom.
A kiindulási alaptól függ, hogy mennyi izom van rajtad és mennyi zsír.
akin van eleg sok felesleg az konnyebben fogy mint aki mar szinte nincs
tehár modszert kell valtanom
Tök egyszerű, kaja (illetve nemkaja és nemfolyadék) kérdése az egész.
Ha láttál már híradós tudósítást bármilyen éhező-szomjazó vidékről, egész "kockahasországokat" lehet felfedezni ilyen területeken.
Tehát bármilyen hülyén hangzik, gyakorlatilag éhezni-szomjazni kell :) az "étrend" emlegetése az olyan, hogy igen, valóban lehet étrendnek nevezni, de ha normális méretű meg alapanyagú kajákhoz vagy szokva, akkor egy ilyen szálkásító-fogyasztó jellegű diétát leginkább kőkemény koplalásként fogsz megélni.
Az edzés meg azért kell, hogy ami keveset is megeszel, abból pótold a fogyás közben elvesztett nemcsak zsírt, de izmot is.
Aztán majd ha megunod, majd megint elkezdesz normálisan enni, és sz*rsz magasról a kockahasra, és örülni fogsz, hogy ismét van cicid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!