Étkezési zselatin elég önmagában ízületvédőnek vagy kell hozzá egyéb izületvédő?
A szervezet nem hülye, emésztés alatt a szükséges anyagokat felveszi és ha kell, beépíti. az már más kérdés, hogy az elfogyasztott kajád tartalmaz e mindent amire szükséged van... Ha görcsösen csrkemellet, rizst meg brokkolit eszel, akkor nyilván nem kapsz meg mindent...
Nekem pl totálisan lecsökkent a libidóm, a barátnőm at hitte, hogy megcsalom, mert nem akartam lefeküdni vele, mert semmi kedvem nem volt hozzá, meg orvosokhoz mászkáltam és azt hitte, jogy olyankor csalom... Aztán szerencsére kiderült, hogy drasztikusan cink hiányom van, elkezdtem cinket szedni és minden megoldódott, azóta túl látok a sárga oldal bölcs tanácsain..
A legjobb benne az, hogy még főzni sem kell (nyilván meg is főzheted, de nem kell).
A zselatin port szinte bármilyen ételhez hozzá lehet adni, bármibe be lehet keverni, én pl. az edzés utáni turmixomba teszem.
Köszi a válaszokat!
Hatos: aza sárga könyv azt is írta hogy szedjél multivitaminokat amit ezek szerint nem tartottál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!