Mit gondoltok erről a tömegnövelő étrendről?
Fiú, 74 kg, 175 cm vagyok.
Ill. még egy kérdés: Ez a zselatin mennyiben különbözik a boltban megvásárolható változattól?
Első ránézésre jónak tűnik az étrend. Reggelire a tojás kicsit karcsúnak tűnik, de ja. Remélem tudod, hogy a lenmagolajat nem szabad hőkezelni.
Zselatinról: abban különbözik, hogy olcsóbb, de ennél lehet még olcsóbban is venni. Írd be google-be "zselatin 1kg".
100g zabpehely + 4-5 tojás (ebből 2 sárgája)
300g rizs + 500g csirkemell, ezt 4-5 részletben eszem meg, mellé sok zöldség, nem számolom
Kb. 2 evőkanál lenmagolaj
Meg kókuszzsír sütéshez, azt sem számolom, de az is kalória végül is
Most csak ennyi, visszább vettem a ch-t, mert úgy éreztem, hogy zsírosodok, ez se mindig ennyi, szoktam változtatni, most ezzel próbálkozok és megnézem mi lesz. De igazából meg kéne emelni a zsírt, csak nem nagyon van pénzem, az azért költségesebb, mint a rizst enni tonna számra. Illetve jelenleg fehérjére se tudok költeni, de ha van, szoktam inni tejsavóproteint, reggel zabbal, vagy edzés után. Néha túró, de azt sem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!