Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igazán térdkímélő comb- és...

Igazán térdkímélő comb- és fenékformáló gyakorlatok?

Figyelt kérdés
Térdelni, guggolni, kitörést csinálni sajnos nem tudok, nagyon fáj. Sokszor műtötték a térdemet, igen odavan. Sajnos a tárogató nem hozta meg a hozzá fűzött reményeimet. Súlyzós lábemeléseket csinálok, de lehet, hogy hozzászoktam, vagy nem tudom, de nulla a hatékonysága. Tök jó, és izmos a vádlim, majd jön a szörnyű combom és fenekem. Személyi edzőt kéne fogadni, tudom, de sajnos nem tudom megfizetni. Nagyon megköszönném, ha valaki megosztana velem egy-egy gyakorlat ötletet!

2015. dec. 27. 16:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kajakos haverom egyszer elment tüdőszűrőre, mikor levetkőzött az öregasszony ránézett és ilyetszólt: MAGA SZTEROIDOKAT SZED?! :DD hatalmas
2016. jan. 2. 16:24
 22/24 anonim ***** válasza:
Kajakos haverodnak mondd meg, hogy csúnya dolog meztelen öregasszonyokat nézni.
2016. jan. 2. 17:00
 23/24 anonim ***** válasza:
ok kimaradt egy vessző vettem :D
2016. jan. 2. 17:17
 24/24 A kérdező kommentje:

# 10

Gyakorlatokra voltam kíváncsi, és az általad lepontozottak segítettek is ebben, megválaszolva a kérdést. :( Viszont! Én azért köszönöm, hogy foglalkoztál a válaszadással, és köszönöm a véleményedet is.

#11 szintén köszönöm!!!

Gabeszka, köszönöm :) sosem fogom feladni.

& az ezt követőket is köszi, mert feldobtátok a napomat, bár volt 1-2 rész amin szörnyülködtem, áá, én is tudnék mesélni az orvosi hozzáértésről.. de inkább maradjunk a kajakos haveroknál :))

2016. jan. 2. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!