Igazán térdkímélő comb- és fenékformáló gyakorlatok?
Figyelt kérdés
Térdelni, guggolni, kitörést csinálni sajnos nem tudok, nagyon fáj. Sokszor műtötték a térdemet, igen odavan. Sajnos a tárogató nem hozta meg a hozzá fűzött reményeimet. Súlyzós lábemeléseket csinálok, de lehet, hogy hozzászoktam, vagy nem tudom, de nulla a hatékonysága. Tök jó, és izmos a vádlim, majd jön a szörnyű combom és fenekem. Személyi edzőt kéne fogadni, tudom, de sajnos nem tudom megfizetni. Nagyon megköszönném, ha valaki megosztana velem egy-egy gyakorlat ötletet!2015. dec. 27. 16:27
11/24 anonim válasza:
Én csak a bokasúlyos edzést tudom javasolni,ehhez nemigen kell térd.Combra oldalra tudsz emelgetni,fenékre meg négykézlábra mész,és hátrafelé emelsz.Elég jól formál,mondjuk annyira nem lesz hatékony mint pl.a kitörés,mert kisebb a terhelés.
12/24 anonim válasza:
Jókat írtak a többiek az elején, miért vannak lepontozva??
14/24 anonim válasza:
Mert a menj orvoshoz-on kívül(amit egyébként szintén mondtunk) mertünk egy-két javaslatot tenni gyakorlatok terén is. Úgy szégyenlem magam:(
15/24 anonim válasza:
Tudom, monty. Költői kérdés volt...
Egyébként meg pozitív, hogy tropára ment térddel is hajlandó mozogni valaki, nem fordul be, és nyavalyog.
16/24 Cortez70 válasza:
Ennyi erővel az összes kérdésre ilyeneket kellene írnunk: menj dokihoz, menj dietetikushoz, kérd személyi edző segítségét, stb. Csak amikor egy doki meg meri kérdezni tőlem, hogy sportolok-e valamit, miközben 44-es szálkás eres karom van akkor az már elég vicces és megkérdőjeleződik a tudása. Következő kérdése, hogy mit szedek? Eddig azt sem nézte ki belőlem, hogy sportolok, utána meg mit szedek. Fuck logic. Mondom neki, hogy vitamint. Erre közli, hogy biotech-est nem szabad, mert az nagyon durva, szétszedi a szervezetem. Epic fail. És sajnos nem egy ilyen orvossal találkoztam már. Persze vannak jók is, nem azt mondom.
17/24 anonim válasza:
Elképzeltem a jelenetet. :)
Biotech-es vitamin szétszedi a szervezeted? Komoly?
Nem veszem észre, sőt épp ellenkezőleg!
18/24 Cortez70 válasza:
Komoly volt sajnos. Azóta azt sem mondom már, hogy vitamint használok. Ennyit szoktam válaszolni: eszek mindent, változatosan, focizgatok és néha kis súlyzóval edzegetek. Így megnyugszik mindegyik.:)
19/24 anonim válasza:
Elhiszik? Kis súllyal, aha. :) Próbálják meg utánad csinálni. Orvosok...
A vitamint magamra értettem. Mióta szedem az egyik kifejezetten nőknek valót, energikus vagyok, és nem fáradok el napközben. Igaz, jó párat ki kellett próbálni, mire ezt megtaláltam. :)
20/24 Cortez70 válasza:
Én most multi pro plust nyomatok reggelente, eddig ment biotech vitabolic vagy mega daily one. Érezhetően több energiám van a multi pro-val. Drágább, de sokkal jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!