Segít nekem valaki saját testsúlyos edzéshez edzéstervet írni?
22 éves srác, 82kg és 181 cm vagyok. Van némi súlyfeleslegem (kb. 5-6kg). Már csinálom a fegyencedzést kb. másfél éve, fejlődtem, de nem értem el olyan eredményt amilyet szerettem volna (és amilyet mások elértek ugyanennyi idő alatt). Tudom, hogy nem lehet másokhoz hasonlítani magam, de tényleg elég nagy a különbség, és emiatt gondolom hogy valamit rosszul csinálok.
A segítségeteket szeretném kérni egy edzésterv összállításában. A célom hogy leadjam a felesleges kilókat, utána pedig izmot építenék. Mivel a kettő nem megy egyszerre, gondban vagyok, hogy hogy fogyjak le zsírból úgy, hogy izomból nem. Mert ha csak futni járok, akkor elvész az a kevés izom/erő is amit sikerült összeszednem. Gondolom sok értelme nincs, ha egyik nap zsírégető edzést tartok, másnap pedig erősítek.
A kajámra odafigyelek, bár teljes mértékben nem tudok (házi koszt). Mivel munkanélküli lettem nemrég, a külön magamra főzés sajnos nem opció.
Fekvőtámasz
Guggolás
Hiperhajlítás
Húzódzkodás
Lábemelés
Törzsfordítás
Vízszintes húzás szűken bicepszre
Vádligyakorlat állva
Tudom, hogy egyszer eljön a kimért étrend ideje, várom is már hogy magamra főzhessek :)
Az elmúlt másfél hónapban nem nagyon jutott időm edzeni. A mai edzésen 3x15 fekvőtámaszt csináltam. Az erőnlétemmel úgy érzem nincs gondom, csak nem nagyon látszik rajtam hogy sportolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!