Egy nő ezt hozhatja cucc nélkül?
Nem, de nekem az a tapasztalatom, hogy súlyzós edzés, az erőedzés és az intervall beköti az izmaimat, pláne ha még izonlázam is lesz utána.
Olyan rohadt nehéz belőni, hogy erősödni, izmosodni stb. is tudjak és még a hajlékonyságom is megmaradjon.... :)
Olyan mint egy mérleg hinta, ha az egyikhez hozzá adok, a másik oldal lejjebb sülyed....
Nem vagyok képes egy keményebb súlyzos edzés után korrektűl nyújtani, mert olyan szinten tónusban maradnak utána az izmaim, hogy sokkal jobban fáj a nyújtás és centikkel rosszabb a hajlékonyságom is.
Ezért nálam külön nyújtás edzés van. :)
Bemelegítek és csak nyújtok, mert másképp nem megy, hogy legyen erő, izom, állóképesség, koordináció és még hajlékonyság is.
Amit hozzá adok a mérleghez, azt a másik oldalon is hozzá kell raknom...
Viszonyitás képpen: alapos bemelegítés és rékészülés után, nekem kb. minden másnap meg kell csinálnom a spárgákat, hogy megmaradjanak a súlyzós edzés miatt.
Ha nem tenném: visszább menne és nyújthatnám újra. Nyilván nem akarok az újra nyújtással melózni már vagy 10.-jére...
"Nyilván szeretnél a linkelt lányokkal randizni, én szeretnék szép izmos, sovány pasikkal randizni"
Helloszia!
Harrr :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!