Egy nő ezt hozhatja cucc nélkül?
2015. dec. 24. 20:57
61/77 Cortez70 válasza:
Nem is kell cuccolnod, ezt nem mondta senki.
62/77 anonim válasza:
63/77 anonim válasza:
Neten mindenkinek topmodell a nője.
64/77 *Glissade* válasza:
65/77 *Glissade* válasza:
Bár én abban bugyikában nem mennék edzeni, a felsőrészt meg a topp alá venném fel, de ez itt most lényegtelen.
Ők modellek!
66/77 anonim válasza:
Amit azért nem árt tisztázni hogy ezekben a női bikini meg a többi ,,nőies'' fitness versenyeken van olyan akinek alapól jó teste van és már ott azzal is jó helyezést lehet elérni. Míg mondjuk olyan helyen ahol az izom mennyiség is számít oda már kell a koksz.
67/77 *Glissade* válasza:
Igen, én is úgy tudom, hogy ha valaki nem a Fitness modell kategóriát akarja megcélozni, hanem a-felett, oda már cucc kell.
68/77 Cortez70 válasza:
Van aki fitnesz modell versenyre is cuccol. Gyengébbeket, pl oxandrolon, stana. Meg ugye kis vízhajtó.
69/77 A kérdező kommentje:
de ez egy rúdtáncos csaj :D neki a hajlékonyság kéne hogy fontos legyen, meg az erő. ott van pl Páll Orsi, ő is nagyon jól keni, mégsincs ilyen teste.
2015. dec. 25. 22:29
70/77 anonim válasza:
Van aki elég nagy izomtömeggel is hajlékony csak viszonylag ritka, mert nem törődnek vele, hogy azok legyenek. Pedig a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!