Egy nő ezt hozhatja cucc nélkül?
Én viszont ezt most akkor nem értem. Anno te mondtad Cortez, hogy nőként valahol Kiss Virág offszezonos formájánál van a határ. A második kb másfélszer akkorának tűnik. Vagy csak sok a filter meg a photoshop, nem tudom.
Gliss meg úgy néz ki totál beböszmült a diósbejglitől. Úgy tűnik, nem csak a pasiknál lehet sok a tesztó! :-D
Azt bírom hogy mindenki tudja mindenkiről hogy nem kokszol mert náluk is van ilyen. Teszem fel a kérdést: Mi van ha ők is kokszolnak csak épp nem kötik az orrodra még ha a legnagyobb barátjuk is vagy? Ezt nem tehetik?
Nálunk is volt srác Európa bajnok fekvenyomó volt a srác junior-ban talán valami 200-230 kg-ot nyomott fekve és senki nem tudja hogy kokszol-e vagy sem pedig kb 2-3 év alatt érte ezt el. Igaz zsíros és nem szálkás de aki 200 kilót nyom JUNIOR-ként koksz nélkül azzal kezet fognék:)
A teremben sem biztos hogy mindenki naturál csak mert nem mondja meg senkinek hogy kokszol mivel a törvény eléggé honorálja ám:)
Illetve ha jól gondolom ő egy versenyző és illetve oktató, tehát elég valószínű hogy kokszolhat:)
Amúgy szerintem ,,transzis'' fejes is vagy egy picit vagyis elég férfias, de ez csak az én véleményem de ez is szokott a férfi hormon hatása lenni:)
"Azt bírom hogy mindenki tudja mindenkiről hogy nem kokszol mert náluk is van ilyen. Teszem fel a kérdést: Mi van ha ők is kokszolnak csak épp nem kötik az orrodra még ha a legnagyobb barátjuk is vagy? Ezt nem tehetik? "
De, megtehetik. Sok ilyennel találkoztam, hogy nem is gondoltam volna, hogy cuccol, mert ahhoz képest nem volt jó a forma.
34: igen, a nől 90% a tényleg ilyen. A sok huszárnak meg csak a szája nagy, hogy "ilyennel jártam 15 évesen"
Álmodban kisfiam.
Az első csaj igencsak sportos alkat, de nem egy testépítő (pl toldi zsu) mércével izmos. Egy átlag testalkathoz mérten igen jól karbantartott test. Más kérdés hogy én ennél kicsit vastagabb jányokat szeretek, nekem "vékony".
Ettől függetlenül ostoba aki azt mondja hogy ilyenek szaladgálnak az utcán. Maximum hasonló a testalkatuk, de jóval zsírosabban. Persze pl egy gyárban totál biztos hogy látszik valakinek milyen az alakja a kezeslábas munkaruhában pl.
Egy nő mindig nehezebben hoz száraz formát, ez közismert tény. A másodiknál sztem kicsit megtévesztő lehet a kép, néztem 1-2 videót (tud a csaj), ott nem tűnt annyira soknak a tömeg, konkrét adatot meg nem találtam. Az is lehet hogy a kép frissebb, a videó régebbi. Az is lehet hogy régebben még semmi nem volt, és mittomén fél éve kezdett nyomni valamit: sztem nem tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!