Egy nő ezt hozhatja cucc nélkül?
2015. dec. 24. 20:57
12/77 *Glissade* válasza:
Én kb. annyira vagyok "izmos" mint az első és inkább kettlebellre, köredzésekre járok és nem konditeremben.
Tehát az első kondi nélkül is hozható, de edzeni ehhez is kell.
(Meg ugye genetika)
13/77 anonim válasza:
Szerintem a másodiknál lehet valami okosság, de franc se tudja biztosra csak saját maga. Az elsőhöz nem kell edzeni se sok csajt ismerek jobb testely és szart se csinál
14/77 *Glissade* válasza:
Nagyon szeretek edzeni, pláne keményebb órákra járni, férfiakkal együtt edzeni. De ennek ellenére halálra sem dolgozom magamat. ;)
16/77 *Glissade* válasza:
Az elsőhöz nem kell semmit csinálni? :)
Aha... jó!
17/77 *Glissade* válasza:
Leírtam a kérdezőnek, hogy mi kell az első formához. Úgy jön ide.
18/77 anonim válasza:
Most komolyan ti mit láttok az elsőben? Elöl deszka, hátul léc. Izom sincs sehol. Tucatszám mászkálnak ilyen lányok, nehogymár ez valami csúcsgenetika legyen.
19/77 anonim válasza:
2. csaj használ valamennyi növekedési faktort.
20/77 anonim válasza:
Az elaőe az tényleg semmi extra! Tizenévesen edzés nélkül is így néztem ki.
A második tuti nem naturál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!