Egy nő ezt hozhatja cucc nélkül?
2015. dec. 24. 20:57
21/77 *Glissade* válasza:
22/77 anonim válasza:
Az elsőben én sem látom a különösebb izmot (ez nem azt jelenti, hogy nem néz ki jól, de fel se merülne bennem, hogy ehhez a szinthez kokszolni kell :D vagy akár nagyon sokáig edzeni), de nem tudom, milyen körben mozog az, aki szerint ehhez nem kell semmi, én szinte csupa olyan nőt látok még képen is, akit jó nőnek tartanak meg minden, de a karja ilyen vézna hurka. Ami szerintem kicsit sem néz ki jól, egy rendes karnak jó alakja van az izmok miatt. Nem kell hozzá direkt edzés, bizonyára egy aktívabb hobbi vagy fizikai munka is megteszi, de csak mert irodában ül és utána hazamegy, nem tudom, milyen genetikával néz ki így valaki.
23/77 *Glissade* válasza:
Ja, én sem egészen értettem ezt "az elsőhöz nem kell semmi dumát"...
Kondizni, koxolni valóban nem. De azért ki ne találjátok már, hogy semmit nem kell hozzá csinálni.
Ezek el vannak tájolva!
24/77 *Glissade* válasza:
Ha valamelyik "izomhuszár" az én alakomról azt mondaná, hogy szerinte nem edzek semmennyit, úgy vágnám pofán, hogy a fal adná a másikat!
25/77 anonim válasza:
Sportosnak sportos az első, nem állítom, hogy nem! Súlyzós edzéssel, étrenddel viszont, ha megvan az alap, akkor ez nagyon hamar hozható, nem egy kiemelkedően izmos forma.
26/77 Cortez70 válasza:
A 2. is lehet naturàl. Ez még nem az a szint amihez cucc kell. De persze ettől még mehetett nàla valami.
27/77 anonim válasza:
Miazhogy milyen körbe forgunk? Ez egy alap vékonyka testalkat. Csomó ilyen csaj van. 15 évesen volt ilyen barátnőm hagyjátok már ezt komolyan. Olyan csajt is ismerek aki edzés nélkül úgy nézett ki mint egy fitnesz modell keskeny csípő, feszes minden és neki még feneke és melle is volt. Azt meglátnátok mi lenne? Ez vicc
28/77 anonim válasza:
Gliss te meg keményebb vagy mint bármelyik izomhuszár :D attól még, hogy neked ehez edzés kell hogy így nézz ki, nem jelenti azt, hogy másnak is, vagy ez kiemelkedő lenne. Mindenki más adottságokkal születik.
29/77 Cortez70 válasza:
Egyetèrtek montyval. Az elsőnèl csak pici vàdli van, màs izom meg semmi. Nàlunk a gyógyszergyárban jó pár fiatal csaj ìgy néz ki edzès nélkül. Néha zumbáznak. ;)
Gliss pofán vàgna pl engem? Fuck woman logic.
30/77 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint csak én mozgok szar helyen?
akiket én látok, azok vagy a tipikus bot lányok, vagy pedig a zsírosak, akiken sehol nincs egy kerekebb izomformának látszó valami, csak a zsír.
2015. dec. 25. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!