Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy nő ezt hozhatja cucc nélkül?

Egy nő ezt hozhatja cucc nélkül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

egy másik csajszi

[link]

2015. dec. 24. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 Cortez70 ***** válasza:
Az elsőnél nulla karizom van. Sima kis vékony cső karocska.
2015. dec. 25. 12:17
 42/77 anonim ***** válasza:
Jaj te engem ne kisfiamozzál hülyegyerek, ha ez az átlag női test neked egy elérhetetlen ideál az a te szánalmad.
2015. dec. 25. 13:51
 43/77 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy lánynak bőven a jó az a kar. A válla már kicsit sok is kezd lenni. A második meg már szerintem túl szálkás.
2015. dec. 25. 13:51
 44/77 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az első kifejezettem jónak mondható mind alakra mind arcra. Inkább formás mint izmos és ez kifejezetten jó mert szerintem esztétikus is.

A második kép jó ameddig csak a lábait látom, utána ha megvillan a has, az erek, és a ,,durva'' arc hát... nekem annyira nem jön be de ízlések és pofonok.

2015. dec. 25. 15:15
 45/77 anonim ***** válasza:

Dehogy cső. Láttam elég csőkart, tökéletes pálcika, dudorok nélkül. Az első csaj karjának formája van. Vékony kar, nem izmos, de annyira azért igen, hogy távolról se legyen egyenes vonal s lehet látni, hogy van neki deltoidja, a pálcikáknál csak anatómiai tudásom mián sejtem, hogy csak ott rejtőzik valahol láthatatlanul.

Értékelni kell ezt a szintet is, a többségnek közel sincs ilyen (igaz, itt a nőket veszem alapcsoportnak, nem a karcsú, 20 év körüli, külsejükre adó nőket, mert azoknál nem tudom mi van azon kívül, hogy egy részük edz, más részük 2 kilót nem akar megfogni, mert még fejlődik a karizma és az pocsék).

2015. dec. 25. 15:38
 46/77 anonim ***** válasza:

Na mivan miszter nem "nem vagyok egy kis homokos rinyapina" csak rosszul esik ha valaki beszól? :D

Te megmondtad hogy neked ez a stílus alap, és nem vagy egy kis homokos rinyapina. Most mégis minden második kommentedben engem emlegetsz, meg látványosan rinyálsz, mint egy pna. Te mondtad hogy neked ez oké, én mondtam hogy oké, akkor mi a baj? :D

2015. dec. 25. 15:41
 47/77 Cortez70 ***** válasza:
Vékony cső is van. ;)
2015. dec. 25. 15:59
 48/77 A kérdező kommentje:

ne csesztessétek már egymást, könyörgöm.

Az alapvető kérdés az volt, hogy van-e ilyen nő, cucc nélkül, vagy pedig nincs, és álmot kergetek.

Ennél kicsit messzebbre vittétek ezt a témát..

2015. dec. 25. 16:25
 49/77 Cortez70 ***** válasza:
Csak poènkodunk, az mièrt gond? A cuccolàst màr kitàrgyaltuk. No para.;)
2015. dec. 25. 16:30
 50/77 A kérdező kommentje:
na akkor jó :)
2015. dec. 25. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!