Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy nő ezt hozhatja cucc nélkül?

Egy nő ezt hozhatja cucc nélkül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

egy másik csajszi

[link]

2015. dec. 24. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 Cortez70 ***** válasza:
;)
2015. dec. 25. 16:36
 52/77 anonim ***** válasza:
Hallod ez a gyerek szerelmes belém
2015. dec. 25. 17:01
 53/77 *Glissade* ***** válasza:

Egy 15 évesnek nincs olyan teste, mint ennek a nőnek!

Tizenévesen kislány teste van általában a vékony (nem zsíros, molett lányoknak), ti soha nem járhattatok ilyen nővel 15 évesen, ha csak nem a kisfiúkra bukott a hölgy.

Nekem 20 éves korom felett lett egy kicsivel "nőiesebb" formám a lapos "téglalap" kislányosból, holott egészen kicsi koromtól kezdve sportolok és az utóbbi pár évben a súlyzóktól sem félek (izmos nem leszek tőle úgy sem, amennyi izmot meg hozhatna az jöhet).

Tehát soha nem volt nektek 15 évesen ilyen barátnőtök, mert ebben a korban még nincs ilyen teste egy vékony lánynak. :)

Az első igenis egy szépen karban tartott nem kifejezetten izmos test, csinos karral, fenékkel, combbal stb. Ha ilyenek rohangálnának az utcán, ti nagyon boldogok lennétek. :)

A második szerintem nem ez-az alkat, ő valószínűleg egy alacsonyabb lány. Az alacsonyabb lányoknál valahogy jobban jön az izom és erősebbek is (tapasztalat) és cucc kell hozzá.

2015. dec. 25. 19:04
 54/77 *Glissade* ***** válasza:

Bár én ilyen szempontból már átestem a ló túloldalára: Ha valaki azt igéri, vagy azt írja egy edzés módról, hogy izmot is hoz. Kiröhögöm. :D :D :D

Ja persze! Izmot, még mit nem.

Erőben, állóképességben, gyorsaságban, koordinációban, hajlékonyságban stb. lehet elég jól fejlődni és mindig van felfele, tapasztalataim szerint.

Nah, de izomban? Ott inkább mindig van lefele....

2015. dec. 25. 19:16
 55/77 anonim ***** válasza:

Óóóóóóóó dehogynem vannak nőies 15-16 évesek! Dehogynem.

És nem attól hogy 3.141592csásan öltözik, vagy sminkel, hanem mert már megvan minden, és ott ahol kell. Ez még az én fiatalkoromban is így volt, de a mostani tizenéveseken is látom.

Arcra lehet hogy látszik rajtuk a fiatalság, de egy jó sminkkel a 15 éves kinéz 20asnak.

Az viszont tény hogy sportolás nélkül ilyen forma, és alkat ritka. Nem lehetetlen, de ritka. Termekben gyakrabban látni mondjuk ilyet, sztem azért is hiszik azt, hogy ez a normális.

Ki kell menni strandra, és szép sok narancsbőrös, meg "pocakos" 20ast látni úgy, hogy vékony mellette

52: <3

2015. dec. 25. 19:20
 56/77 A kérdező kommentje:
a 2. nem alacsony, szerintem 180 körül lehet.
2015. dec. 25. 19:28
 57/77 *Glissade* ***** válasza:

Mindazz hab a tortán, hogy bezzeg egy férfi még sima sajáttestsúlyos edzéssel is képes elérni egy átlagosan -sportos formát. Vagy kettlebellel, funkcionálissal stb. Ezt onnan tudom, hogy nagyrészt mindegyik férfi izmos akivel együtt edzek. Volt olyan aki nulláról kezdte 1 év után egész türhető formát hozott össze. Nyilván a súlyokkal időközben beelőzött, bár nem sokkal...

Azért elég boldog lettem volna én is azzal az izom mennyiséggel, amit sikerült felépítenie, de rám nem jön semennyi....

2015. dec. 25. 19:37
 58/77 Cortez70 ***** válasza:
Mivel 25-ször annyi tesztoszteront termel egy férfi mint egy nő.
2015. dec. 25. 19:44
 59/77 anonim ***** válasza:
48%
Tudom, hogy igazságtalan, viszont ellensúlyozás képpen nektek nem is kell olyan sok izmot felpakolni, mint nekünk. Egyébként kár dühöngeni. Ez eleve egy beállított, fotóssal készített kép és még így is semmi extra. Nem azt mondom, hogy rusnya vagy nem jó, de ehez egy csomó embernek nem kell még csak sportolnia sem ez tény. Akármennyire is fáj ez neked.
2015. dec. 25. 20:53
 60/77 *Glissade* ***** válasza:
Nyilván, ha seggembe lövetnék egy kis tesztót egészen más lenne a helyzet, de örült azért nem vagyok...
2015. dec. 25. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!