Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges, hogy szinte csak...

Lehetséges, hogy szinte csak híztam az edzéssel és legjobb esetben izom jött fel rám 1-2kg?

Figyelt kérdés

15 hónapja csinálom, úgy, hogy volt közben egy 2 hónapos és egy 1 hónapos kihagyás. Most vagyok 77 kg, kezdéskor kb 10 kg-val kevesebb. Karom vastagodott 5centit, mellkasom 94cmről 108cm lett

Ennek ellenére nem látom, érzem magamon, hogy izmosabb lennék. Tükörben sem veszek észre izmot, nem látom, hogy bármim is formásabb lenne. Inkább mintha csak pufibb lennék valamivel karra, mellre. Hasra jött fel egy kis zsír

Szénhidrátból megvan naponta a 5xttkg mennyiség, fehérjéből a 100-120g. One-a-day vitamint szedek. Minden izmot edzzek heti egyszer 3 gyakorlattal 4 sorozattal. Azzal tisztában vagyok, hogy nem a lehető legjobban, mert otthon edzzek 20kg súllyal és saját testsúlyos gyakorlatokkal, de minden edzésem végén kivagyok fáradva, az utolsó ismétléseket már alig bírom megcsinálni

Lehetséges, hogy egy év alatt csak ilyen keveset tudok fejlődni vagy a kaja kevés, esetleg más a gond?

2015. dec. 21. 09:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Az edzésmennyiség lehet félreérthető volt. A heti egyet úgy értettem, hogy mindegyik izomot egyszer edzettem egy héten bontva. 4 napot szántam rá egy héten
2015. dec. 21. 14:05
 22/27 Cortez70 ***** válasza:
Ja, mehet heti 3 teljes testes. Mondjuk akkor 1-1 gyakorlat elég rà izomcsoportonkènt vagy akkor 2, ha pár sorozat megy csak gyakorlatonként.
2015. dec. 21. 14:07
 23/27 A kérdező kommentje:

has, váll, mell, bát, bicepsz, stb

mindre menjen egy nap 1-2 gyakorlat?

ez menjen hosszabb távon, vagy egy idő után váltsak bontottra?

2015. dec. 21. 14:14
 24/27 Cortez70 ***** válasza:

Pl: fekvenyomás, guggolàs, evezés, mellről nyomàs, bicepsz àllva rúddal, csigàn letolàs tricepszre (vagy fekve homlokra engedès), hasprés, egylábas vádli àllva. Minden gyakorlatból 3-4 munkasorozat.

Végezz egy ilyet kb 2 hónapig, utàna vàlthatsz osztottra.

2015. dec. 21. 14:20
 25/27 anonim ***** válasza:
Nálam is dettó ugyanez, csak én 70 kiló vagyok, de a többi adat stimmel. A kaja lesz kevés szerintem. Fehérjét növeld egy kicsit meg figyelj a zsírokra is. Edzésen is lehet, hogy nehezíteni kell.
2015. dec. 21. 14:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem kövesd a Fegyencedzést és az alapján nehezíts mindig, ott szépen fel van építve a könyvben a progresszió.
2015. dec. 21. 15:06
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat és tanácsokat!

Ezt a történetet én elengedem, talán majd a jövőben jobb anyagi körülmények között megpróbálom újra több kajával, nagyobb súlyokkal, más edzéstervvel. Talán akkor kialakul valami, ebben a helyzetben inkább nem próbálkozom megint úgy, hogy nem biztos az eredmény

2015. dec. 21. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!