Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges, hogy szinte csak...

Lehetséges, hogy szinte csak híztam az edzéssel és legjobb esetben izom jött fel rám 1-2kg?

Figyelt kérdés

15 hónapja csinálom, úgy, hogy volt közben egy 2 hónapos és egy 1 hónapos kihagyás. Most vagyok 77 kg, kezdéskor kb 10 kg-val kevesebb. Karom vastagodott 5centit, mellkasom 94cmről 108cm lett

Ennek ellenére nem látom, érzem magamon, hogy izmosabb lennék. Tükörben sem veszek észre izmot, nem látom, hogy bármim is formásabb lenne. Inkább mintha csak pufibb lennék valamivel karra, mellre. Hasra jött fel egy kis zsír

Szénhidrátból megvan naponta a 5xttkg mennyiség, fehérjéből a 100-120g. One-a-day vitamint szedek. Minden izmot edzzek heti egyszer 3 gyakorlattal 4 sorozattal. Azzal tisztában vagyok, hogy nem a lehető legjobban, mert otthon edzzek 20kg súllyal és saját testsúlyos gyakorlatokkal, de minden edzésem végén kivagyok fáradva, az utolsó ismétléseket már alig bírom megcsinálni

Lehetséges, hogy egy év alatt csak ilyen keveset tudok fejlődni vagy a kaja kevés, esetleg más a gond?

2015. dec. 21. 09:49
1 2 3
 11/27 Cortez70 ***** válasza:
Szerintem az edzésben is lehet hiba.
2015. dec. 21. 12:29
 12/27 A kérdező kommentje:
azt úgy próbáltam összerakni, hogy minden edzés után érezzem, hogy jól megdolgoztattam az izmaimat. a súlymennyiség lehetett szerintem problémás.
2015. dec. 21. 12:39
 13/27 Cortez70 ***** válasza:
Lehet az is. Én tuti biztos vagyok abban, hogy ha velem lejönnél pár hónapra is edzeni, akkor jelentős formajavuláson mennél keresztül. :)
2015. dec. 21. 12:45
 14/27 anonim ***** válasza:

Semmiképpen ne hagyd abba az edzést! Van ott azért egy icipici fejlődés. :)

Azt nem írtad, hogy szedsz-e proteint? Nagyobb kiszerelésben jobb áron szokott lenni, és nem feltétlen kell minden nap szedni, csak edzésnapokon. Ha amúgy megfelelő mennyiségben eszel csirkemellet, halat stb vagyis más fehérjét. Nem sokkal kellene több tényleg.

És ha kicsit lejjebb veszed a ch-t?

Ill. le tudnád írni, miből mennyit eszel?

A súlyokat csak egyszer kellene megvenni, az egy hónapban lenne többletkiadás.

2015. dec. 21. 13:04
 15/27 A kérdező kommentje:

Lehet, de jelentősen biztos nem, valószinűleg nekem fel sem tűnne

Alaposam utánanéztem mindennek. A gyakorlatokat is úgy próbáltam átvenni a videókból, hogy az izmaimat minél jobban megdolgozza

Az például biztos, hogy a bicepszem nem azért nem növekszik tovább 37cmről fél éve, mert nem növekszik. Próbálkoztam néhány dologgal, nagyobb súllyal, kisebbel intenzívebben, jó pár gyakorlattal

2015. dec. 21. 13:05
 16/27 A kérdező kommentje:

500g rizs/durumtészta, 400-450g csirkemell

ezt vittem be egy napon, étrendkiegészítő kimerült vitaminban

2015. dec. 21. 13:11
 17/27 Cortez70 ***** válasza:
Mondjuk van pl stillmass protein, 80-as whey, 5 kg 15 rugóért. Az neked elég sokáig elég lenne kiegészítésre.
2015. dec. 21. 13:13
 18/27 anonim ***** válasza:
Zöldségeket nem?
2015. dec. 21. 13:34
 19/27 A kérdező kommentje:
azt nem sokat
2015. dec. 21. 13:37
 20/27 anonim ***** válasza:

Akkor próbálj meg többet enni. :) Eltelít, tele van rosttal, vitaminnal, hús mellé teljesen jó esti étkezésnek. Meg tényleg a protein is segítene picit.

Nekem a heti egy edzés is szemet szúrt.

Fokozatosan növelted a súlyokat, sorozatokat?

Heti 3 edzés teljes testre, egy izomra 2 gyakorlat nagy súlyokkal. Valahogy így változtatnék rajta.

De Cortez ezt jobban tudja. :)

2015. dec. 21. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!