Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 17 évesen érdemes hozzá...

17 évesen érdemes hozzá kezdenem eddzeni vagy már kifutottam az időből? Többi lent

Figyelt kérdés
kb 165-170 cm magas vékony testalkatú (kb 45 kg) srác vagyok és hát nem vagyok meg elégedve magammal első sorban a tömegnövelés lenne a célom meg az erőnlét fejlesztése

2015. dec. 3. 21:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem hogy kifutottam- e az időből mert a legtöbb korombeli akit ismerek már 14-15évesen elkezdték
2015. dec. 4. 05:33
 12/19 anonim ***** válasza:
És mit mondjon az aki 30 évesen kezd el sportolni? Van még legalább 30-40 év előtte, az le van szarva?
2015. dec. 4. 07:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Tök mindegy,mivel vannak határai az emberi testnek,nem lehet fejlődni a végtelenségig még koxal sem.Szóval be lehet érni egymást.

De a legfontosabb a genetika.Valószínüleg sosem fogsz úgy kinézni,mint Phil Heath,és nem az idő miatt,hanem a genetika miatt.

2015. dec. 4. 07:54
 14/19 anonim ***** válasza:
A 45 kiló elég durva ilyen magassággal, kezdd el mielőbb.
2015. dec. 4. 11:06
 15/19 A kérdező kommentje:
tudom hogy elég durva de még így is látszik rajtam izom ha megfeszítem
2015. dec. 4. 18:35
 16/19 A kérdező kommentje:
nem akarok kétajtós szekrény lenni csak kb olyan mint bruce lee
2015. dec. 4. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Persze hogy látszik rajtad itt-ott izom, ha egyszer nem takarja háj. A fő, hogy sem háj, sem izom nincs rajtad valami sok ilyen számokkal, előbbi szuper, utóbbin pedig tegyél. Igazából nem is értem, mit akarsz a kérdéssel, ha azt mondjuk, öreg vagy, így maradsz már arra a kis időre, ami hátravan? :)

Hajajj, tinik. Rajzból ugyanaz van. 27 évesen kezdtem, most 39 évesen sem tartok még szinte sehol, bár azért persze rengeteget fejlődtem... Kissé antitalentum vagyok, de a munka a fő. Nos és fórumokon folyton belefutottam tehetséges és már valahol tartó tinikbe, akik mondjuk 14 évesen kezdték komolyan a rajzot. S megjelentek a világfájdalmas drámázó 16 évesek, akik jóval később, 15 és fél évesen kezdték s ezen siránkoztak...

Mintha 1-2 év bármit számítana, de ha 10 év múlva esik le az embernek, hogy ez az ő útja, akkor is jobb, ha akkor nekikezd, mintha SOHA.

Szerencsére nemcsak a rajzolás, de a testépítés sem balett... Kezdheted később is, mint a többi. Fiatalon (ezt rád mondom, ha nem lenne világos) jobb kezdeni, de idősebben is jobb, mint elhagyni magunkat.

2015. dec. 4. 21:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Meg a másik hogy nem fognak úgymond kiröhögni az edzőteremben ha ilyen testalkattal megjelenek? Mert régebben tesi órán is kinevettek és azóta inkább be se megyek hogy kikerüljem ezt
2015. dec. 4. 22:01
 19/19 Cortez70 ***** válasza:
Nem nevetnek ki. Sok kezdő van és magukkal foglalkoznak az emberek.
2015. dec. 4. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!