17 évesen érdemes hozzá kezdenem eddzeni vagy már kifutottam az időből? Többi lent
Tök mindegy,mivel vannak határai az emberi testnek,nem lehet fejlődni a végtelenségig még koxal sem.Szóval be lehet érni egymást.
De a legfontosabb a genetika.Valószínüleg sosem fogsz úgy kinézni,mint Phil Heath,és nem az idő miatt,hanem a genetika miatt.
Persze hogy látszik rajtad itt-ott izom, ha egyszer nem takarja háj. A fő, hogy sem háj, sem izom nincs rajtad valami sok ilyen számokkal, előbbi szuper, utóbbin pedig tegyél. Igazából nem is értem, mit akarsz a kérdéssel, ha azt mondjuk, öreg vagy, így maradsz már arra a kis időre, ami hátravan? :)
Hajajj, tinik. Rajzból ugyanaz van. 27 évesen kezdtem, most 39 évesen sem tartok még szinte sehol, bár azért persze rengeteget fejlődtem... Kissé antitalentum vagyok, de a munka a fő. Nos és fórumokon folyton belefutottam tehetséges és már valahol tartó tinikbe, akik mondjuk 14 évesen kezdték komolyan a rajzot. S megjelentek a világfájdalmas drámázó 16 évesek, akik jóval később, 15 és fél évesen kezdték s ezen siránkoztak...
Mintha 1-2 év bármit számítana, de ha 10 év múlva esik le az embernek, hogy ez az ő útja, akkor is jobb, ha akkor nekikezd, mintha SOHA.
Szerencsére nemcsak a rajzolás, de a testépítés sem balett... Kezdheted később is, mint a többi. Fiatalon (ezt rád mondom, ha nem lenne világos) jobb kezdeni, de idősebben is jobb, mint elhagyni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!