17 évesen érdemes hozzá kezdenem eddzeni vagy már kifutottam az időből? Többi lent
Figyelt kérdés
kb 165-170 cm magas vékony testalkatú (kb 45 kg) srác vagyok és hát nem vagyok meg elégedve magammal első sorban a tömegnövelés lenne a célom meg az erőnlét fejlesztése2015. dec. 3. 21:37
1/19 Cortez70 válasza:
Soha nem késő, te pedig fiatal vagy. Nem kèstèl le semmiről.
2/19 A kérdező kommentje:
oké akkor neki kezdek és pár év alatt majd csak lesz valami
2015. dec. 3. 21:48
3/19 anonim válasza:
Áááá, hagyd a csudába, elvesztegelted az életed. Fél lábbal már a sírban vagy, hová akarsz te elkezdeni edzeni ennyi idősen? Agyam eldobom az ilyeneken...
4/19 anonim válasza:
Az hogy majd csak lesz valahogy nem a legjobb döntés olvasd el mondjuk a sárga kapszulát
6/19 anonim válasza:
Érdemes elkezdeni, de tény, hogy 17 eves korig fejlődik a legjobban az izomzat, de utána is érdemes elkezdeni
7/19 anonim válasza:
39 éves nő vagyok, most akarom kezdeni, mert eddig nem (jobb későn, mint még később, pláne soha) és ilyesmi soha fel sem merült bennem :D
Mikor kezdted volna, 5 évesen? Gyerekként nem is ajánlott...
Vagy versenyezni akarsz? Nem úgy tűnik.
Persze nem jönnek hipphopp az eredmények (bár nálad azért látványos változás várható viszonylag hamar, ha odateszed magad, zsír nem sok van rajtad, az tuti, fiatal vagy, ráadásul fiú...), de erre azt tudom mondani, amit egy könyvben olvastam:
"Tudja maga, hogy hány éves leszek, mire megtanulok zongorázni?!"
"Pontosan annyi, mintha nem tanul meg."
8/19 anonim válasza:
Á, hagyd a p.c.sába! Inkább járókeretre gyűjts!
9/19 anonim válasza:
17 évesen?:D na ne viccelj...még csak most kellelkezdened:)mindent bele,sok sikert!!No pain no gain:)
10/19 anonim válasza:
17 évesen kifutottál az időből?:D
Ne butáskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!