Ha csak alapgyakorlatokat végzek, akkor is csak hetente egyszer edzek meg egy izomcsoportot?
Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 13:28
21/26 anonim válasza:
Nem szépítek semmit, érthetően leírtam, mi az aminek nincs értelme... Az, hogy te nem érted, vagy egy értelemetlen edzésmódszerrel is elértél valamit ami több a semminél az nem hazuttol meg engem... Amúgy meg lőj már egy fotót arról a hatalmas izomtömegedről és talán elhisszük...
22/26 anonim válasza:
Semmit nem jelent, milyen magas vagy, ha emberi lény vagy, natural, nem vagy törpe, hanem egy normális ember, akkpr a legtökéletesebb étrenddel és edzéssel, +mocsok mázlis genetikával kb az realizálható amit 18 írt.
24/26 anonim válasza:
"értelemetlen edzésmódszerrel is elértél valamit ami több a semminél"
Jaj, már meg alig több a semminél, az előbb meg még hitetlenkedtél, hogy 100 kiló biztos koksz...öcsém, tiszta szégyen vagy, ne égesd már itt magad...:D
25/26 anonim válasza:
"Amúgy meg lőj már egy fotót arról a hatalmas izomtömegedről és talán elhisszük..."
Roppant érdekel, hogy elhiszed-e vagy sem...leírtam a véleményem, meg a tapasztalatom (hogy nem ér semmit muhahaha...) Valahol olvastál valamit, és most azt hiszed, hogy az mindenkire érvényes, és hűű de okos vagy...:D
Amúgy meg raktam már fel képet korábban, keresgélj!
Ja utána meg te lökjél már fel magadról egy képet, hogy mit értél el 5 év alatt teljes testes edzéssl. :d
26/26 anonim válasza:
Megkérdezhetem a fekvenyomas/guggolás/felhuzas kombódat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!