Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha csak alapgyakorlatokat...

Ha csak alapgyakorlatokat végzek, akkor is csak hetente egyszer edzek meg egy izomcsoportot?

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 13:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Attól mert valami nem optimális még működhet. Az osztott edzés nem a leghatékonyabb formája az edzésnek és a teljes test kb minden szempontból jobb, de az osztottal is lehet fejlodni csak lassabban
2015. nov. 24. 17:10
 12/26 A kérdező kommentje:
Válaszoljatok légyszíves!
2015. nov. 24. 17:12
 13/26 anonim ***** válasza:

"70 kilóról felmentem 100 kilóra és a nagy része izom. Semmi értelme mi? Akkor hogy tudom mégis mindig emelni a súlyokat? A tükör nem hazudik, de te igen!"

100kg-ra natural... és még én hazudok...

Monty azt pedig nem jelentettem ki egy szóval sem, hogy egy nulla... azt mondtam, hogy a heti 1 izomcsoportos gyilkos edzésnek nincs értelme... azt sem mondtam, hogy önmagában az osztott edzés rossz lenne, van rengeteg osztott edzéses módszer, ami jó... csak ez nem... persze a szövegértelmezés sosem ment nektek, nem hibáztathatlak érte...

2015. nov. 24. 18:28
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten csak a te hozzászólásodra reflektáltam, ez itt egy elégge álltalános dolog, hogy az osztott edzést halálra fikázzák, hogy az 0, a tt-t meg agyon istenítik.
2015. nov. 24. 18:41
 15/26 anonim ***** válasza:
Amúgy én is "osztott" edzek, ha van rá időm akkor A-B napos HST edzést tartok, felső alsótest bontásban heti 6 napban...
2015. nov. 25. 06:39
 16/26 anonim ***** válasza:

"100kg-ra natural... és még én hazudok... "

5 év alatt 30 kiló, ember. Az havonta fél kiló! Hát ha szerinted ez naturálban, rendes kajával elérhetetlen, akkor te csinálsz ku.rva szarul valamit! :D

És igen, még mindig te hazudsz, mert azt írtad, idézlek: "semmi értelme"!

Persze most már szépítenéd a fikázásod, hogy másnak rossz a szövegértelmezése, blabla...

2015. nov. 25. 08:01
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha 2 meter magas, akkor lehet 100 kilo (persze nem zsirbol)
2015. nov. 25. 10:02
 18/26 anonim ***** válasza:

Jo genetikaval jo edzessel kb igy jon:

1. Év 10-12 kg

2. Év 5-6 kg

3. Év 2-3 kg

4. Év 1-1,5 kg

5. Év 0,5-0,7 kg

Mindezt akkor ha jo az edzesed es az etrended is.

Nem fog egy natural sem 30 kg izmot felszedni

2015. nov. 25. 10:56
 19/26 anonim ***** válasza:
18. Persze, és te ezt foglalod, akár 160 centis az illető, akár 190...ühüm...mesélj még...:D
2015. nov. 25. 11:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Különben sem azt írtam, hogy 30 kiló szín izom (ha tudnál értelmezni), hanem hogy 70-ről lettem 100 kiló, és a nagy része izom, mindez osztott edzéssel. Lehet nem vagyok egy szálka isten a 186 centimmel, de ilyet írni, hogy az osztott edzés koksz nélkül semmit nem ér, nevetséges...mondom, inkább a tükörnek hiszek, mint az itteni névtelen megmondóembereknek, akik mindig tudják, hogy mi a jó mindenkinek...:d Én nem próbállak meggyőzni róla, lehet neked a teljes testes jön be, nekem nem. De nem is mondom rá, hogy az szar. Próbáltam azt is.
2015. nov. 25. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!