Ha csak alapgyakorlatokat végzek, akkor is csak hetente egyszer edzek meg egy izomcsoportot?
"70 kilóról felmentem 100 kilóra és a nagy része izom. Semmi értelme mi? Akkor hogy tudom mégis mindig emelni a súlyokat? A tükör nem hazudik, de te igen!"
100kg-ra natural... és még én hazudok...
Monty azt pedig nem jelentettem ki egy szóval sem, hogy egy nulla... azt mondtam, hogy a heti 1 izomcsoportos gyilkos edzésnek nincs értelme... azt sem mondtam, hogy önmagában az osztott edzés rossz lenne, van rengeteg osztott edzéses módszer, ami jó... csak ez nem... persze a szövegértelmezés sosem ment nektek, nem hibáztathatlak érte...
"100kg-ra natural... és még én hazudok... "
5 év alatt 30 kiló, ember. Az havonta fél kiló! Hát ha szerinted ez naturálban, rendes kajával elérhetetlen, akkor te csinálsz ku.rva szarul valamit! :D
És igen, még mindig te hazudsz, mert azt írtad, idézlek: "semmi értelme"!
Persze most már szépítenéd a fikázásod, hogy másnak rossz a szövegértelmezése, blabla...
Jo genetikaval jo edzessel kb igy jon:
1. Év 10-12 kg
2. Év 5-6 kg
3. Év 2-3 kg
4. Év 1-1,5 kg
5. Év 0,5-0,7 kg
Mindezt akkor ha jo az edzesed es az etrended is.
Nem fog egy natural sem 30 kg izmot felszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!