Pár év múlva versenyezni szeretnék, kérhetnék tanácsokat? (KÉP)
Figyelt kérdés
másfél éve edzek, eddig naturál, és holnaptól személyi edzőhöz fogok járni, a cél verseny lenne, de semmi konkrét dolog nincs még meg. 168 centi és kb 75 kiló vagyok, szerintetek mi állna jól? Men's Physique pózok nem tetszenek, viszont a testépités kategóriához szerintem későn kezdtem el, mert 21 éves vagyok már, Juniorba nem fogok beférni. talán athletic? szerintetek? kép - (a fény végett sajnos nem látszik a szárazság, hátulról és fentröl jön, szemből semmi) [link] 2015. nov. 15. 11:32
12/19 A kérdező kommentje:
nem "maxoltam", a tegnap váll edzés végett egyszerüen már az is fájt hogy fogtam a rudat a nyakam mögött, de lábtolóra 320at raktam, és 100-al guggoltam 6ot.
2015. nov. 15. 20:04
13/19 Dogmatix91 válasza:
Nyújts le rendesen és nem fog másnap fájni meg görcsölni a vállad. Tudom, hogy a colosseumban nem szokás a nyújtás, de legyél te a kivétel.
14/19 anonim válasza:
Én csak annyit tennék hozzá, hogy olvass utána az SMR hengereknek, ha esetleg még nem tetted volna. Sokat dob a lazaságán az embernek, és ez utána visszaköszön az edzésben, és formában is.
Sztem kis kutakodással neten elsajátítható az egész, de vannak pár órás kurzusok is.
15/19 A kérdező kommentje:
UPDATE: [link]
azóta eltelt pár hét, itt egy újabb kép, HIDEG izmokkal. további véleményt, tanácsokat és hozzászolásoakt várok!
2016. jan. 5. 21:47
16/19 anonim válasza:
Azóta megy valami okosság már?
17/19 A kérdező kommentje:
még nem
2016. jan. 31. 20:46
18/19 anonim válasza:
Ku r va jó lesz. Van rajtad egy kis zsír, de még nagyobb tömeggel, lepucolva olyan leszel mint egy szobor.
19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, azt még hozzá tenném hogy azóta a súlyom 75ről emelkedett 77-re, és a vállam (szerintem) egy picit jobb lett, de erő is jött, mikor ezt irtam pl felhúzásba 170 volt, egyszer, most már 180-ba 3 is belemegy.
2016. jan. 31. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!