Guggolásban akarok versenyezni? Mi kell hozzá?
Versenyszerűen szeretném űzni a guggolást, esetleg felhúzást, mint erőemelő fogásnemet. Mit tanácsoltok? Miket egyek, milyen edzésmódszert kövessek? Felsőtestre mennyire kell edzeni mellette? Még kezdő vagyok, egy évet edzettem kis súlyokkal és saját súllyal, most konditeremben edzek kisebb súlyokkal, átmozgató időszak gyanánt. Viszont ez a 3 hónapos átmozgatás véget ér majd november, december tájékán.
Étrendre nem nagyon van pénz, nem tudok napi fél kiló csirkét megvenni. Zabpelyhet, rizst tudok enni, napi 200-300 gramm csirke oldható meg. Mellette eszem, ami itthon van. 17 éves vagyok, sajnos nincs saját keresetem, de viszont edzeni szeretnék, később pedig versenyezni. A lábam kimondottan erős, kick-box edzésen a 80 kilós edzőtársamat cipeltem, le is bírtam vele guggolni, pedig csak 60 kiló voltam. Most 70 kiló vagyok, azóta nem döntöttem meg ezt, bár nem is próbáltam.
El nem tudom képzelni,hogy találtad ki ezt.Elkezdtél edzeni és kitaláltad,hogy te most guggolásban akarsz versenyezni,a többi nem is érdekel.Érdekes dolog,az biztos.:D
Amúgy,ha véget ér az átmozgató időszak,kezdd el az ICF 5x5-ös edzéstervet.Ez szépen hozza a tömeget és az erőt is mindenben.De figyelj arra,hogy szabályosan végezd a gyakorlatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!