Pár év múlva versenyezni szeretnék, kérhetnék
tanácsokat? (KÉP)
Figyelt kérdés
másfél éve edzek, eddig naturál, és holnaptól személyi edzőhöz fogok járni, a cél verseny lenne, de semmi konkrét dolog nincs még meg. 168 centi és kb 75 kiló vagyok, szerintetek mi állna jól? Men's Physique pózok nem tetszenek, viszont a testépités kategóriához szerintem későn kezdtem el, mert 21 éves vagyok már, Juniorba nem fogok beférni. talán athletic? szerintetek? kép - (a fény végett sajnos nem látszik a szárazság, hátulról és fentröl jön, szemből semmi) [link]
Nagyon király másfél év alatt, bár nem tudom honnan indultál.
Erőemelés nem hoz lázba? Szerintem az pl jól állna.
2015. nov. 15. 11:35
2/19 A kérdező kommentje:
60 kilóról kezdtem, szóval nem kellett fogynom, de izom sem nagyon volt rajtam. erőemelés? hát imádom az alapgyakorlatokat, viszont annyira nem kiemelkedő, fekvenyomásba eddig a max 140 volt, kis segitséggel, felhúzásból 170, guggolást pedig nem tudom mert régóta nem próbáltam hogy mennyi lenne a maxom 1 ismétléssel... majd ma
2015. nov. 15. 11:38
3/19 anonim válasza:
Talán hülyeséget mondok de ilyen tömeggel nem indulhatsz athletic vagy fittness kategóriában mert korlátozva van magasság +2-3 centi vagy hogy a tömeg.
Azt viszont nem tudom hogy physics vagy athletic kategóriában van ilyen.
De talán mindkettőnél van egy súlyhatár. Erről érdeklődj meg személyi edződtől.
2015. nov. 15. 12:38
4/19 anonim válasza:
athletic vagy fittness*
2015. nov. 15. 12:38
5/19 anonim válasza:
Másfél éve jársz és 140 kilóig jutottál a saját 75 kilóddal és még most akarsz menni edzőhöz.
Erőemelés király lenne. Valamit nagyon tudsz.
2015. nov. 15. 13:11
6/19 anonim válasza:
Vegan natty
2015. nov. 15. 13:36
7/19 anonim válasza:
Ez másfél év alatt nagyon szép, én másfél év alatt még addig sem jutottam el, hogy étrendem legyen. Вuzique-t felejtsd el, de szerintem a rendes testépítést ne add fel, ebből még lehet bármi.
A 140 kg-dat meg ne írd le, ha azt nézzük, hogy 75 kg vagy, ez majdnem a testsúlyod kétszerese naturálban, ami nagyon jónak számít. Szerintem erőemelés.
2015. nov. 15. 13:44
8/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a pozitiv véleményeket. azért azt hozzá tenném, hogy tömegelés alatt állok, nyilván egy versenyszárazság alatt akár 5-10 kilóval is kevesebb lennék. viszont igy, hogy 21 vagyok, és a junior általában 22-23ig megy, esélytelen hogy 1 év alatt olyan tömeget felszedjek, amivel ott indulnak emberek. viszont tapasztalatlan vagyok, nincs versenyző ismerősöm, semmi, azért is irtam ki a kérdést, hogy szerintetek mi lenne jó, hol lennék eredményes.
A fizikben az igazán eredményes versenyzők 180-190 körül mozognak.És athleticben is előnyösebb a vékony ízület,hosszú végtag karcsú test.Ilyen alacsonyként és vaskosabb csontozatúként a testépítés jöhet csak szóba tervként szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!