Killjaden kérdése:
Szteroid kúrához szeretnék tanácsokat kérni!?
Figyelt kérdés
A jövőévi darts bajnokságra akarok jobb állóképességre szert tenni. Sok mindent kipróbáltam,de úgy érzem hogy csak ez az egy lehetőség maradt... 17/L2015. okt. 26. 10:27
1/15 anonim válasza:
Én a danabolt javaslom winivel es Synthollal. Ez nekem is sokat segitett a célzásban !!!
2/15 anonim válasza:
de hülye vagy bmeg :D a wini meg a Stanazolol az ugyan az :D
3/15 A kérdező kommentje:
És ezeket antibiotikummal is be tudom venni? Mert mostanság elég rosszul érzem magam... _/
2015. okt. 26. 10:31
4/15 anonim válasza:
de en danát és winit tanácsoltam :))!
5/15 anonim válasza:
Synthol az nem szteroid ,hanem olaj ... XD ehezz nem szteroid kell :D ajanli is tudok ne hogy szteroidozzal basszus :D ha érdekel irj privatba
6/15 anonim válasza:
azé dartshoz ne ,hogy mar szteroidot alkalmazon :D vegyél stimuláns vagy energizalot :D
7/15 anonim válasza:
Mondjuk jaja, tisztában vagy a szteroid káros hatásaival? Hajhullás, belső szervi problémák stb.???
Én inkább lidocainos krémet ajánlok
8/15 anonim válasza:
vagy mennyen el futni az is növeli az állóképeséget ,de ezt nem most kellet volna elkezdeni
9/15 anonim válasza:
Darts és állóképesség? Láttad a világ legjobbjait? 120 kilós csávók.
10/15 anonim válasza:
Ződ zsambót ajánlok napi 3x1 vödörrel intravénásan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!