Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny tudása nem kevés...

Drugs Bunny tudása nem kevés ahhoz, hogy tanácsokat adjon?

Figyelt kérdés

Megelőzvén a szokásos primitív kötekedéseket: nem vagyok Brian, nem "oltott le" Bunny stb.

Végignéztem a Bunny-s kérdéseket. Azt már jó páran leírták, hogy bunny sokszor ok nélkül szól be másoknak, és hogy nyilvánvalóan

pszichés problémái vannak. Ahogy a rengeteg ellentmondását is leírták már. ezekkel nem kívánok foglalkozni.

Az viszont szerintem elég problémás, hogy nekem nagyon tűnik, a tudása borzasztóan felszínes, és sokszor finoman szólva vitatható dolgokat állít, amivel akár veszélybe sodorhat másokat, pl:

- legutoljára megkérdezte tőle vki az edző válaszolban, hogy nem baj e, hogy télen is naponta megiszik 6 liter vizet, nyáron

pedig 10-et is. erre bunny azt írta, h esetleg mérhetne vércukrot, de szerinte nincs gond, aki mást állít, az hülye

- olyat is láttam, h arról beszélt nagy magabiztossággal, hogy semmilyen vitamint nem lehet túladagolni, vkinek azt írta, h a terhes barátnője is nyugodtan szedjen be akármennyit

stb.stb.

- talán vmivel enyhébb dolog, hogy olyanokat tanácsol embereknek, hogy nem kell diploma ahhoz, hogy személyi edző lehessen,

csak klienset kell szerezni

- a Sárga kapszulában is - ahogy jó páran leírták - bőven vannak tévedések, bár ezzel talán nem okoz kárt.

Tényleg nem zavar senkit, hogy ilyen ember ad tanácsokat, akinek nyilvánvalóan nem elengendő a biológiatudása?

a kérdésem nem provokáció, lehetőleg olyan írjon, aki otthon van témában, a szokásos Bunny-védő személyeskedések és óvodás kötekedések nem érdekelnek.

2015. júl. 4. 23:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
36%

Nem, inkább a kinézete/fizikuma kevés ahhoz, hogy ekkora pofája

legyen.

2015. júl. 4. 23:16
 2/19 A kérdező kommentje:
a kinézete engem nem érdekel, attól, hogy kövér vki, még vághatja a biológiát.
2015. júl. 4. 23:18
 3/19 anonim ***** válasza:
9%
Teszi a kemény csávót, arra értem.
2015. júl. 4. 23:20
 4/19 anonim ***** válasza:
40%
Annak amit a nagy testepitok mondanak a 90%-a ugyanugy baromság de nem fog leállni vitázni veluk senki, mert az "őjobbannézkinálad" érv mindent visz. A testépítők nem túl okos emberek. Egy állitás igazságát csak és kizárólag az alapján döntik el hogy ki nez ki jobban.
2015. júl. 4. 23:38
 5/19 anonim ***** válasza:
Hát azért egy mr.o-s formát nem fogsz felépíteni tudatlanul.
2015. júl. 4. 23:40
 6/19 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál abban nem találok kivetni valót. Gondolom a barátnője nem lóadagot fog használni. 6-10 liter testépítőknél még nem extrém. Személyi edző képzés egy vicc egy nagy nulla. Briannél pedig sokkal többet tud. A sárga kapszula pedig egy füzet kb, semmi komolyat nem lehet ennyi oldalba leírni.
2015. júl. 5. 00:56
 7/19 Musclemore ***** válasza:

4es Te még ehhez nagyon kevés vagy.

Gondold meg a véleményedet, mielőtt megosztod.

2015. júl. 5. 03:33
 8/19 p.rob válasza:
100%

Ami a tanácsadást illeti, egy gondolkodó ember megnézni, honnan és kitől kér véleményt, főleg ha az egészségéről van szó. Miután látja a tartalmat és a stílust eldöntheti, igénybe veszi-e. Aki a fentiek ismeretében vár biztos gyógyírt a problémájára, maga sem túl okos. Aki pedig mindezt és a szabályzatot is figyelmen kívül hagyja, majd megsértődik, magára vessen.

Zsolttal sajnos vannak gondok. A kérdező nem kívánt rá kitérni, pedig szerintem ez az alapja a megnyilvánulásai nyomán megfogalmazott értelmes kritikák többségének. A témában feltett egyéb kérdésekre küldött válaszokba beleolvasva itt is akadnak ilyenek. Régóta ismerem a sárga oldalt. Ténykedésének pozitív hatása vitathatatlan, még a több helyen hibás sárga kapszula is sokaknak segített, az azonban már a korai, fórumos időkben látszott, hogy valami nem kerek nála. Megosztó figura volt akkor is. Gyengék az idegei. Ahogy idősödik, egyre kevésbé képes, vagy akar uralkodni magán. Emellett kevés kivételtől eltekintve képtelen elfogadni az övétől eltérő véleményt, gondolkodást még akkor sem, ha észérvekkel támasztják alá. Ilyenkor aztán jönnek a megszokott kifejezések, amik közül néhányat ma már kötőszóként használ, pl. b* zi, gyökér, fogyatékos. Hajlamos továbbá elfelejteni, ha valamiről korábban más véleményen volt. Tanulságos lenne megnézni, miket írt és mondott 8,10,12 éve. Fontosnak tartja a tájékozódást, sokszor mégis zsigerből mond véleményt szinte bármiről, ami akkor épp feltolja az agyát. Valamelyik kérdésnél linkeltek egy írást egy train with brain nevu bloggertől. Több ponton jól látja, mi a probléma vele ma. Mások a rádióban elhangzó tévedésekre hívják fel a figyelmet.

Zsolt egy ellentmondásos figura. Néhány témában hasznos lehet meghallgatni a véleményét. A többit, ideértve a kocsmapolitizálást pedig jobb fenntartással kezelni, vagy figyelmen kívül hagyni. Az sem veszít sokat, aki egyáltalán nem foglalkozik vele.

2015. júl. 5. 04:11
 9/19 A kérdező kommentje:

# 4/8

Szerintem a testépítők nagy része (Magyarországon) az alapdolgokat nagyon jól tudja. Az viszont nekem is feltűnt, hogy a bonyolultabb kérdésekre nem nagyon tudnak válaszolni, illetve hogy mindig bedobják, hogy „jobbannézekkitehátigazamvan” érvet, ami nyilvánvalóan érvnek elég gyenge. attól, hogy nagyobbak/izmosabbak/edzenek, még nem feltétlenül lesz igazuk.

# 6/8

kétlem, hogy terjedelme miatt vannak tárgyi tévedések a Srága kapszulában. gyanítom, hogy inkább azért, mert a szerző nincs annyira otthon biológiában.

# 8/8

ha annyira akarod, kitérhetünk rá. azért nem akartam, mert volt már elég sok ilyen kérdés, nem hiszem, h bármi újat le tudnánk írni.

én se vitatom az érdemeit, valószínű sok emberrel ismertette meg a testépítést.

„valami nem keresek nála”- igen,erre céloztam. pszichésen vmi nagyon nem oké egy olyan emberrel, aki elkezd tombolni, ha egy helyesírás hibát – ami sokszor rövidítés – lát. ahogy az sem éppen egészséges mentális állapotra utal, h azt tanácsolja a kérdezőnek, h legyen öngyilkos, csak mert azt írta, h „vok” vagy a „hogy-ot” rövidítette.

A rajongói szeretnek összemosni különböző dolgokat. Sokan azzal védik, h azért ilyen stílusa, mert egyszerűen fejezi ki magát, h sokan megértsék…attól ,hogy vki egyszerűen akarja kifejezni magát, még nem kéne káromkodnia. ha pedig nincs türelme a (szerinte) buta kérdésekhez, nem tudom, miért csinálja a rovatot.

Igen, abban is igazad van, h elég nagyokat szokott változni a véleménye. régen mindig azokat szidta, akik nem edzettek, aztán ahogy lepukkant és kövér lett, hirtelen azokat kezdte szidni, akik azzal foglalkozni, h mások hogy néznek ki.

az ellentmondásokkal kapcsolatban is egyetértek. a train with brain-es gyereket én is olvastam. azon nevettem, h tényleg ugyanazt csinálja a twitteren bunny, amit mások a facebookon. de ha ő csinálja, akkor rendben van ezek szerint. de azt is mondja, h beteg, aki más kinézetével foglalkozik, ő mégis ezt teszi folyamatosan, a tetováltaktól kezdve mindenkit szid…

arról nem beszélve- ahogy te is írod- fontosnak tartja a tájékozódást, mégis ha vki érvekkel kulturáltan felhívja a figyelmét arra, hogy téved, akkor átmegy idegbetegbe.

„Ahogy idősödik, egyre kevésbé képes, vagy akar uralkodni magán”

hát ez az. régebben azért nem volt ilyen. akkor is mondott butaságokat, de amit mostanában művel..mintha teljesen kiégett volna és egyre rosszabb állapotban lennének az idegei.

erre sem akartam kitérni, de ha már szóba került: a BBrádió már tényleg nevetséges színvonalú lett. sokszor nem is beszélnek testépítésről, hanem minden másról beszélnek, de főleg olyan témákról, amikhez nem értenek. hiába mond bunny néha 1 jó dolgot, utána mond egy akkora baromságot, hogy a fejemet fogom. igazából nem értem, hogy ilyen csekély tudással miért akar ennyi témába beleszólni.

sokkal jobb lenne, ha megmaradna a testépítés témánál, ahhoz legalább ért valamennyire.

2015. júl. 5. 07:11
 10/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én azt mondom nem kevés.

Amiket felhoztál, azok pedig úgy is vannak. Nem fogod tudni igazolni az ellenkezőjét, pusztán neked nem tetszik, nem akarod elfogadni/mást tanítottak neked és ezért azt mondod ő téved.

Én ittam már 16 liter vizet is egy nap, de a napi 8 liter az 3 éve standard, télen is, sőt sokszor megy 10-11.

Ezen felül simán megiszok 1 nap 1 liter fűlevet (ha éppen megtermelem, bár utóbbi időben elhanyagoltam), amiben sokkal több van bizonyos vitamin fajtákból, mint egy adag Multi Pro Plus-ban. Persze ez függ attól, hogy éppen milyen gabona füvét termesztem, illetve hány napos korában szedtem le.

Lényeg az tehát, hogy bőven túllövök a fenti kifogásolt értékeken, aztán csak a pozitív hatásait látom.

Azon felül milyen tévedések vannak a Sárga Kapszulában? Valami konkrétumot.

2015. júl. 5. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!