Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lécci Irjatok nkm tippeket,...

Lécci Irjatok nkm tippeket, tanácsokat hogy tudnék hízni!?

Figyelt kérdés

Eléggé vékony vagyok,egyszerűen nem tudok hízni, lehet eddig nem jól próbálkoztam vagy nem tudom..

Ti h tudtatok fel szedni +kilókat? Tudom vannak akik 0-24be esznek és ettől híznak de én nem az a fajta vagyok sajnos..:/

2015. jan. 25. 19:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ha kalóriapluszban vagy, vagyis több kalóriát viszel be a szervezetedbe mint amennyit az felhasznál, akkor óhatatlanul is hízni fogsz (nőni fog a testsúlyod)! A szervezetednek nincs más választása, a biológia vastörvényei rákényszerítik!

Mennyi kalóriát viszel be a szervezetedbe egy nap?

2015. jan. 25. 19:49
 2/22 A kérdező kommentje:
1300-1400 kb..
2015. jan. 25. 20:01
 3/22 anonim ***** válasza:
Jó, akkor holnaptól konyhai mérleggel mérj nyersen/szárazon mindent, és kalóriatáblázat alapján számold a bevitt kalóriákat. 2000kcal elég lesz naponta.
2015. jan. 25. 20:07
 4/22 Pörölyfej Béla ***** válasza:
100%
Esetleg kiszámolt étrend meg normális testmozgás? :)
2015. jan. 25. 20:15
 5/22 anonim ***** válasza:
Ha csak hízni akar, nem érdekli hogy mennyi zsír és izom jön fel, akkor teljesen felesleges makrotápanyagot számolni és mozogni. Elég kalóriapluszban lennie.
2015. jan. 25. 20:16
 6/22 Pörölyfej Béla ***** válasza:
100%
Hát ha hájas akar lenni, az nekem végül is mindegy. A saját testét teszi tönkre.
2015. jan. 25. 20:19
 7/22 Pörölyfej Béla ***** válasza:
100%
Csak nem tudom miért a testépítés kategóriában kérdez ilyet. Amikor itt edzésről, izomnövelésről van szó, nem elhízásról. Kérdező egyébként nem ajánlom, hogy elhízz, mert meg fogod bánni.Edz inkább.
2015. jan. 25. 20:21
 8/22 anonim ***** válasza:
Igen, azzal hogy kalóriapluszban lesz nőni fog a testsúlya, ha viszont a bevitt makrotápanyagok aránya is rendben lesz (minimum 2g/testsúlykilogramm fehérje) és csinál heti három teljes testes súlyzós edzést, akkor ennek a nagyobb része izom lesz!
2015. jan. 25. 20:25
 9/22 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Hát igen, csak ha összekajál minden vackot, meg edzeget még azzal sem lép előre. Sz¤rból nem lesz vár.
2015. jan. 25. 20:29
 10/22 Pörölyfej Béla ***** válasza:
100%
Csak azért írom mert kalóriákat számolgat.
2015. jan. 25. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!