Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny tudása nem kevés...

Drugs Bunny tudása nem kevés ahhoz, hogy tanácsokat adjon?

Figyelt kérdés

Megelőzvén a szokásos primitív kötekedéseket: nem vagyok Brian, nem "oltott le" Bunny stb.

Végignéztem a Bunny-s kérdéseket. Azt már jó páran leírták, hogy bunny sokszor ok nélkül szól be másoknak, és hogy nyilvánvalóan

pszichés problémái vannak. Ahogy a rengeteg ellentmondását is leírták már. ezekkel nem kívánok foglalkozni.

Az viszont szerintem elég problémás, hogy nekem nagyon tűnik, a tudása borzasztóan felszínes, és sokszor finoman szólva vitatható dolgokat állít, amivel akár veszélybe sodorhat másokat, pl:

- legutoljára megkérdezte tőle vki az edző válaszolban, hogy nem baj e, hogy télen is naponta megiszik 6 liter vizet, nyáron

pedig 10-et is. erre bunny azt írta, h esetleg mérhetne vércukrot, de szerinte nincs gond, aki mást állít, az hülye

- olyat is láttam, h arról beszélt nagy magabiztossággal, hogy semmilyen vitamint nem lehet túladagolni, vkinek azt írta, h a terhes barátnője is nyugodtan szedjen be akármennyit

stb.stb.

- talán vmivel enyhébb dolog, hogy olyanokat tanácsol embereknek, hogy nem kell diploma ahhoz, hogy személyi edző lehessen,

csak klienset kell szerezni

- a Sárga kapszulában is - ahogy jó páran leírták - bőven vannak tévedések, bár ezzel talán nem okoz kárt.

Tényleg nem zavar senkit, hogy ilyen ember ad tanácsokat, akinek nyilvánvalóan nem elengendő a biológiatudása?

a kérdésem nem provokáció, lehetőleg olyan írjon, aki otthon van témában, a szokásos Bunny-védő személyeskedések és óvodás kötekedések nem érdekelnek.

2015. júl. 4. 23:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

--gömb--

rajtam kívül elég sokan mondják azt, h túl lehet adagolni a zsírban oldódó vitaminokat, többek között a WHO is. de persze kik ők Drugs Bunnyhoz képest:)

"Recommended doses of vitamin A supplements are generally well tolerated by pregnant women; however, vitamin A may become toxic for the mother and her fetus when levels of intake exceed 10 000 IU daily or 25 000 IU weekly (16). β- carotene, a precursor of vitamin A, may be preferred over vitamin A supplements in pregnant women because excess of β-carotene is not known to cause birth defects (17)."

persze lehet mellébeszélni és védeni, hogy „biztos úgy értette, hogy úgyse tud akkora adagot bevinni”. de nem ezt mondta. bunny azt mondta, h a vitaminokat nem lehet túladagolni, de, valamelyiket túllehet.

msot leírtad, hogy te is sok vizet iszol, és eddig nem volt semmilyen problémád ebből. ebből levonhatunk általános következtetést, h egészséges, ha marha sok vizet iszunk? Hát nem.

„Azon felül milyen tévedések vannak a Sárga Kapszulában? „

használd a keresőt, akár ezen az oldalon is, leírták már páran. de ha raagszkodsz hozzá, itt van pár:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7000..

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__3767..

2015. júl. 5. 10:45
 12/19 anonim ***** válasza:
52%

DB-val az a baj, hogy elhitte magáról, hogy azért, mert jól ment neki a testépítés egyik aspektusa, ezért az összeshez ért.

Gyk, mintha Fernando Alonso azt mondaná, hogy attól, hogy ő világbajnok F1-es pilóta mindjárt átírhatja az aerodinamika könyveket is. Persze ha elég hangosan csinálja, és elég követőre lel, akkor sokan hinni fognak neki, de ettől még simán leírhat nettó baromságokat is.

2015. júl. 5. 10:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Biztos ismertek olyan embereket akik full mindegy milyen baromsagokat csinalnak a teremben/konyhaban sokkal jobban neznek ki nalad. Na az osszes mr olympia-nak 10x ilyen jo genetikaja van
2015. júl. 5. 11:43
 14/19 anonim ***** válasza:

"Drugs Bunny tudása nem kevés ahhoz, hogy tanácsokat adjon?"

Igen valószínű, hogy az. Én sem értek fingot sem a biológiához, de nem írok le olyat amiben nem vagyok biztos. Bunny sem tévedhetetlen amint ugye láthattuk. Nos pont ezért jobb lett volna, ha csak azon a területen mozog amihez valóban ért. Vagy tájékozódhatott volna. De neki így is jól profitált ez a szereplés.

2015. júl. 5. 15:42
 15/19 A kérdező kommentje:

# 12/14

én is így látom. attól még, hogy vki edzéstechnikában otthon van, még nem vágja a biológiát. persze hallhatott ezt-azt az évek során, és ragadhatott rá vmi, de mélyebb tudása ettől még nincs.

2015. júl. 9. 10:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyébként egy ilyen könyv megírásához, mint a sárga cucc szerintem minimum 3-4 ember munkája kellene.

Valamikor régen persze minden egyszerűbb volt, lementél emelgetted a súlyt, aztán nőttél. Később jött, hogy de nem elég emelgetni valami nagy vasdarabot, megfelelően kell emelgetni, hogy fejlődjél is, nem árt mellé a kajára is figyelni, meg van az egésznek egy komoly fiziológiai háttere, stb-stb...

Testépítőknél talán kevesebbet hallani róla, de más sportágakban egyre inkább ott tartunk, hogy régen volt az edző, meg talán a gyúró, most meg 5-6+ fős teamek, komoly laborok (és akkor még a doppingról nem beszélek, csak arról ami hivatalos!) állnak egy-egy olimpiai siker mögött mert kezdik belátni az emberek a legjobb sportorvos sem vetekszik egy megfelelő dietetikussal ha a kajáról van szó, a laborokban folyamatosan ellenőrzik a sportolók értékeit, hogy finomítani lehessen a kaját, az edzéstervet... Persze a végén a sportoló elmondja, hogy ő mindezt egyedül érte el, mert szeret edzeni, és lejár néhanapján a terembe :P

Szóval ez a fő gond, hogy egyedül tudod csinálni, és messzire is juthatsz, mert sok mindent összeszedeget az ember, de ha leírja, akkor hamar jön valaki, aki 1-1 részterület szakértője, és rámutat, hogy ott bizony hiányosságok vannak...

2015. júl. 9. 19:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy pontos jellemzés Bunny-ról egy kiváló karikatúrával:

[link]

2015. aug. 20. 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy s*gg az az ember...

Amatőr szinten érdekel a testépítés, emellett orvostanhallgató vagyok. Elolvastam a Sárga Kapszulát, abban is vannak butaságok, de összességében nem hordom le azt az anyagot. Ennek az az oka, hogy 1) ha mindenki legalább ennyit tudna a szervezete működéséről, amikor elhatározza, hogy változtatni akar a kinézetén, az már több lenne, mint jó 2) ő ebből nem akar k*va nagy hasznot húzni, ingyenesen letölthető a könyv, amiért plusz pont jár.

Azonban az edző válaszol rovatában rendszeresen ír orbitális baromságokat minősíthetetlen stílusban. És itt nem azzal van a baj, hogy csúnyán beszél/káromkodik, én is ilyen vagyok lány létemre. De olyan mocsok alpári stílusban küld el mindenkit a bús pi**ába, hogy attól kinyílik a bicska a zsebemben. És ezt ráadásul nem is mindig indokolja az, hogy hülye a kérdés.

Egyszer írt valami hatalmas baromságot a cukorbetegséggel és a hízással kapcsolatban, amit (normális stílusban) korrigáltam, mert csomó embert érinthet, és ugye egy bolond százat csinál... Ezzel úgy felcsesztem az agyát, olyan vállalhatatlan stílusban osztott ki, hogy először ledöbbentem, aztán röhögtem.

A szép az az egészben, hogy nem is kellett volna rá válaszolni, valószínűleg az idegesítette fel, hogy szembesítve lett azzal, hogy ő sem tévedhetetlen. Talán ezért nem kellene állandóan szidni az orvosokat, és átvenni a szerepkörüket...

2015. aug. 27. 17:23
 19/19 anonim ***** válasza:

néhány hónapja láttam egy videót, amiben Bunny mester magyarázott. Teljesen ledöbbentem, ugyanis hősünk úgy néz ki, mint egy kisnyugdíjas, ami nem kicsit vicces egy ekkora szakértőtől.

Főleg annak tükrében, hogy régen milyen bőszen fikázta azokat, akik elhízottak :D

Anno olvastam a Sárga Kapszulát is, és hát bőven voltak benne hibák: asszem, még az aerob fogalmát is hibásan írta le benne, és tele volt helyesírási hibával.. Nem kis beképzeltségről árulkodik, hogy egyedül megírt egy ilyen könyvet.

DB nekem tipikusan olyan (képességeit túlértékelő) embernek tűnik, aki sok témáról tud ezt-azt elmondani, de komolyan semmihez sem ért.

vszínűleg egy biológia faktos gimnazista bohócot csinálna belőle :D

2020. szept. 24. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!