Ez az edzésterv és étrend eredményes lesz?
16/F, 180cm, 62kg
A célom az hogy 70kg felé menjek és lehetőleg izomba, hízzak,izmosodjam.
Étrend:
-Reggeli: Joghurt, általában 75g-os belekeverve zab vagy valamilyen müzli
-11:00: 15dkg csirkemell v. hal, 60g rizs, néha krumpli, valamilyen zöldség általában brokkoli
-14:00: amit a suliba a menzán adnak
-17:00: ugyan az mint a 11:00es etkezes
-20:00-21:00: 200g túró mézzel vagy lekvárral
Edzés:
-Hétfő: Tricepsz, Bicepsz -4*10 karhajlítás súlyzóval
4*15 tolódzkodás széken
4*10 fekve tricepsz
4*10 deréktól vállszélessègbe kitolás
4*10 lórugás
4*10 kalapács
4*10 szűknyomás
4*10 koncentrált bicepsz mind a két kézzel
4*10 tricepsz fej mögé hajlítás
Négy egykezes súlyzóm van 5-5kg a masik meg 3-3kg, meg van egy bordásfalam és rajta húzódzkodó rúd
- Szerda: Mell, Váll -8*10 fekvő
4*10 lórugás
4*10 evezés
4*10 tárogatás fekvésben
Itt kimerül a Mell és váll edzés
Pènteken a két nap gyakorlatait keverve csinálnám és minden edzés legvégén levezetésként hasazás valamint guggolás súlyzóval minden edzésen.
Segítsetek kérlek pontosítani és javítani rajta, előre is köszönöm:)
Első kajádba nincs fehérje, pedig oda kellene a legtöbb. Joghurt kuka, helyette 2-3 tojás, zab lehet 100 g, mellé valami zöldség vagy gyümölcs.
A menzás kaját hagyd a pitsába, úgyis pénzkidobás az egész valószínűleg. Vigyél magaddal suliba még egy dobozt.
A 11-14-17 órás kajádba legyen fejenként 100 g rizs. A 30 deka csirkédet meg oszd el 10-10 dekás adagokra.
A méz, lekvár semmire nem jó, túróba főleg nem. Túróba só + víz + kígyóuborka.
Edzéstervedet is megnéztem, itt elég sok baj van, de nem megyek bele, mert már nagyon fáradt vagyok és leesik a fejem. Ami hirtelen feltűnt, hogy a lórúgás mindkét helyen szerepel és a szerdai váll edzésedbe nincs váll. Ez így pitsafüst, az életbe nem fogsz 8 kg izmot felszedni. Én azt mondom, ne b_szkódj az otthoni edzéssel, válts ki egy bérletet egy közeli terembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!