A természetesen felépített izom visszaesik ha már egy ideje leálltam az edzéssel?
Főként saját testsúllyal edzettem egy évig. Betartottam a szálkásító étrendet és edzések után rendszeresen fogyasztottam fehérjeport. Kb. 4 hónapja leálltam az edzéssel az életkörülményeim változása miatt. Még nem tudom újrakezdeni az edzést, viszont látványosan nem történt visszaesés az izmaimból. Kb mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy "elfogyjanak" az izmaim? Lehet, hogy egy kicsit buta a kérdésem, de szinte mindenhol mást olvastam ebben a témában. Valahol azt írták, hogy a természetesen felépített izom az csak nagyon minimálisan "gyengül". Ez igaz?
A természetes izmok alatt a szteroidok és egyéb káros dolgok nélküli izmokat értem.
igen, az emberi test éhezésre van beállítva, tehát nehezen épít izmot, és könnyen veszíti el, mert izmot építeni és fenntartani igen sok energiát vesz igénybe, és ami a testünknek nem kell azt lebontja, a vázizomzatot pláne
a szteroidos izomzat különösen is gyorsan "elillan" még egy görbe estét vagy egy durva hányós/hasmenéses betegséget sem bír ki, de a természetes izomból is egy ilyen betegség alatt lesorvad 3-4 kiló is akár
szóval ha nem akarsz elsorvadni valamilyen szinten legalább otthon edzened kell, és figyelned az étkezésre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!