14, lassan 15 éves 64kilós,155 centi magas, kissé duci srác vagyok. Egy edzéstervet szeretnék össze állíttatni, egy hozzáértővel. Nem konkrétan lefogyni akarok, inkább, gyúrni". Természetesen van súlyzóm. +Helyes étel, ital adag?
Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 14:27
1/5 anonim válasza:
14 evesen meg ne súlyzózz. A csontrendszeredre karos lehet.
Street workoutozz.
Etrendet meg a builder.hu-n nezz.
2/5 anonim válasza:
én véleményem: nem kell kondiba menni, profi edzésterv se, diéta se. Nekem 2x 5kilós súlyzóm+ szivacsom volt, tökéletes. A leghatásosabb a felülés, beszorítod a lábad valahova.. 5kilóssal meg fekve felfele nyomod kifele egyr e többet. Étrendhez annyit, hogy fehérlisztes és kristálycukros dolgokat kevesebbet. Cukor helyett Stevia(szerintem finomabb, egészségesebb, és olcsóbb hosszútávon).. nem kell túlkomplikálni
3/5 anonim válasza:
A felüles pont hogy karos a gerincre de te tudod..
4/5 A kérdező kommentje:
Street workoutzzak? Ahhoz erő is kéne, [Van, de annyi nincs hogy lépcsőzzek stb] Tehát valahogyan mégis csak erőt kell varázsolni. Értem én, hogy káros. A húzóckodás, vagy a fekve-súlyzás* is káros?
2014. nov. 14. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!